Gabriel cu 9 vieți, din Săvinești, a mai pierdut una

4

Vă spuneam în luna august că ”Un bețiv va fi omorât de o mașină în zona Săvinești – Roznov” (click aici pentru articol cu foto și video). În articolbetiv-savinesti-1 prezentam o filmare și fotografii cu un cetățean aflat în stare avansată de ebrietate care sfida moartea pe șoseaua ce duce de la Săvinești spre Roznov.

Protagonistul materialului din luna august a fost găsit în această seară căzut pe marginea șoselei, nu departe de locul unde sfida moartea în luna august. Cei care l-au găsit au chemat salvarea, prima supoziție fiind aceea că a fost acroșat de o mașină.

La preluarea de către echipajul ambulanței presupusa victimă se afla în stare de semiconștiență, dar nu este foarte clar dacă starea era produsă în urma unui accident rutier sau efectiv a căzut în drum de beat ce era.
Deocamdată, individul cunoscut în Săvinești sub numele de Gabriel a mai fentat o dată moartea.
Vom reveni cu detalii…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Vukovik spune

  Ok ! E de treabâ , sociabil atunci când nu e afanisit ! Treaba cu turcia , turciî : dilaver , cihan, ahmet si alții care se presupune câ l ar fi , ogoit pe gabi , s ar putea sa i fi cerut , socotealâ ? Tot din cauza alcoolului , turcii consumâ , multâ cafea si ceiuc , vin , beer , șlibovițâ ,nu le priește , ii imbatâ de cap una douâ ! Acum e si posibil ca gabriel , sâ fi fost in turcia , pe la megidia , valul lui traian , mangalia , cu alte treburi , oarece gănduri si acolo da , e % sigur sâ fi dat de alt neam de turci , poate chiar peste turcescu ,acoperitul! ?

 2. Ion spune

  Gabriel e un baiat destept de care au profitat toti, inclusiv familia care l-a dat afara din casa. Intr-adevar a fost la turci mai multi ani unde a fost batut de patronii locului in care muncea, probabil de acolo si trauma pe care o traieste in prezent. In Savinesti a luat bataie de mai multe ori de la paznicii primariei la ordinul primarului pe care Gabriel il mai injura . cand e treaz e un baiat ok care munceste

 3. Inconprehensibil spune

  :)) mai are 1 la viata! In curand primaria va trebui sa ii gaseasca loc in cimitir, ca nu cred ca are pe altcineva. Se mai plimba acu cateva zile prin mijlocul drumului! Poate ca mai are noroc deoarece sunt multe radare prin zona si se circula cu viteze….putin mai scazute (atat cat sa nu iti pierzi permisul 🙂 ).

 4. Spiridon Horatiu spune

  Cand nu e beat, e de treabă. Chiar m-a ajutat cu strânsul lemnelor de vreo două ori. A lucrat în Turcia în tinerețe ani buni, se descurcă în turcă. Pare un om deștept, nu știu exact ce i s-a întâmplat de a luat-o pe calea asta. Astă vară luase bătaie de la un țigan la care muncise. După ce a terminat munca și și-a cerut dreptul bănesc, țiganul (cica se numește Cezar) l-a bătut cu o rangă metalică pe spate și mâna stângă. Oameni de nimic, profită de pe urma unui amărât…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate