Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 19 iulie 2018
 • :
 • :

Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?


Detalii aici.
31 comentarii la “Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

 1. Cristina

  Rusinea orasului! Tristetea orasului!
  INCOMPETENTA, FURT, PROSTIE la varful judetului!
  Si noi stam, ne uitam si in continuare votam.

  Raspunde
 2. Ciobanu Vasile

  BEL VEDERE…capodopera primăriei…pe fonduri europene. Mândria d-nei Stoica.
  Primarul supunea anul trecut ca se rezolva…dar a uitat de Consiliul Local care a votat contra!
  Poate consilierii doresc sa se deschidă Piata…aici!

  Raspunde
 3. Patriche Elena

  Si mai vrem sa avem turisti ! Drumul de la parcul zoologic pana la Gospodina este intr-o mizerie si o degradare de nu iti mai doresti sa calci prin acele locuri ! Dar ce folos ca noi comentam aici , caci nimeni nu ne aude ! Cei care ar trebui sa rezolve si-au vazut ” sacii in caruta” si nu-i mai intereseaza !

  Raspunde
 4. Iulian Luca

  Oare urmasii lui Penal-ti…au rusine cand vad ce distrugeri au facut pe versantul Cozla si cate milioane de euro au furat din asa zisele amenajari de aici???!!!Au slutit tot ceea ce a facut acolo cel mai mare primar al tuturor timpurilor,Nicu N.Albu impreuna cu pietrenii prin munca voluntara….Sper ca va veni si vremea cand talharii astia care astazi inca mai conduc orasul sa dea socoteala pentru tot raul facut acestor locuri…

  Raspunde
 5. Paulina Moisa

  Spre ,,Gospodina „loc insalubru ,cocina de porci ,constuita din banii nostri a locuitorilor ,nu din sudoarea ,,HOTILOR”spalatori de bani .
  Un amarat de fura o paine face trei ani de inchisoare ,
  Cei ce fura miliarde sun eliberati cu o scuza si-nclinare .
  De ce conducerea ,ignora ,sta pasiva ??????

  Raspunde
 6. Gabriela Balan

  Din pacate stiu, si cu toate ca nu trec prea des pe acolo, nu-mi place ceea ce vad! Un loc insalubru, de care iti vine sila sa te apropii. Si tot timpul revin la aceeasi intrebare; ce fel de persoane sunt acei care au fost in stare sa aduca aceasta cladire in asemenea degrad?Nu am cuvinte!

  Raspunde
 7. Pietrean

  Sänt si parcäri cu platâ acolio ? SA-u un panou cu OPRIREA INTERZISÂ Așa vom rezolva situația NU OPRIT NU VÂZUT NU ZIS NIMIC

  Raspunde
 8. Silvioara Humulesteanu

  Da acolo este…și este un loc insalubru,unde s-au îngropat bani din bugetul local(sau s-au spălat bani).Mai bine rămânea cum a fost,doar cu o balustradă nouă…și eventual refăcut pavajul din piatră cubică.

  Raspunde
 9. Dorin

  Circul foamea !
  Sau
  Panarama Piatra Neamt
  Sau
  Bani aruncați .

  Este un loc pe unde trec puținii turiști care vin in Piatra Neamt si văd acest prăpăd , gunoi fără logica si periculos de circulat prin el
  Trebuie reabilitat urgent
  Avem câteva idei de reamenajare cu bani putini si elegant

  Raspunde
 10. Katta Catalin

  Defapt era o constructie frumoasa pana cand concetatenii nostri ,,civilizati” au considerat ca sticla de acolo trebuia sparta peretii ,,revopsiti” cu tot felul de mesaje …etc…pacat ca dupa ce se construieste ceva, trebuie reparat imediat la 2-3 saptamani asa cum au fost si cu foisoarele care au fost reparate. Ma intreb …cat vor rezista si alea?

  Raspunde
  1. xx

   A fost o hidosenie de la inceput,cum au demolat si furat inoxul (inox in padure) Nu se gaseste nimeni sa fure si scindurile acelea chicioase pe post de acoperis? Acolo trebuie citeva camioane cu moloz,sau pietris si acoperit totulTotul trebuie imputat proiectantului,sau a cerut pinalti sa-i faca o circiuma acolo si o sala de poker?

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *