Tânăr reținut de poliție, după ce a fost prins din nou la volan prin Piatra-Neamț la câteva ore după suspendarea permisului

0

În noaptea de 26 aprilie, în jurul orelor 01:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au procedat la oprirea unui autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula pe strada Mihai Eminescu, în municipiul Piatra-Neamț.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe,  fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule.

La aceeași dată, în jurul orei 05:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au oprit pentru control un autoturism, ce se deplasa pe strada Piața Ștefan cel Mare, condus de același tânăr, în vârstă de 22 de ani.

Și de această dată, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

În urma materialului probator administrat de polițiști, față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate