Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Primăria Piatra-Neamț modernizează cabinetele medicale școlare

Primăria Piatra-Neamț a demarat un proiect de modernizare a cabinetelor medicale școlare; în primă fază au fost achiziționate șapte scaune dentare moderne complet dotate, denumite unituri dentare, precum și șapte sterilizatoare rapide pentru dotarea cabinetelor stomatologice școlare.

Cabinetele stomatologice școlare modernizate se află la Colegiul Național Calistrat Hogaș, Liceul Economic, Școala Nicu Albu, Școala Elena Cuza, Școala nr.5, Școala nr.11 și Colegiul Gheorghe Cartianu și vor deservi un număr de aproximativ 16.000 de elevi și preșcolari. Fiecare cabinet stomatologic are arondat un număr de unități de învățământ din respectiva zonă.

,,Consider că două dintre fundamentele principale ale unei comunități le reprezintă sănătatea și educația membrilor ei. La fel de mult cum ne preocupă educația tinerilor trebuie să ne preocupe și sănătatea lor, iar rolul cabinetelor medicale școlare este unul dublu, de educare și de tratare al elevilor. De aceste servicii medicale vor beneficia gratuit atât elevii cât și preșcolarii din Piatra-Neamț. Am făcut toate demersurile ca acestea să fie utilizabile odată cu începerea noului an școlar. a declarat primarul Dragoș Chitic.

Valoarea investiției este de 124.809 lei fără TVA , fonduri alocate integral de la bugetul local.
6 comentarii la “Primăria Piatra-Neamț modernizează cabinetele medicale școlare

  1. teacher

    Cabinetele stomatologice menționate mai sus există de pe vremea răposatului. dar tot de atunci nu au mai fost făcute investiții. personal medical competent există. mai rămăne ca primăria să aloce fonduri și pentru materialele necesare unui tratament stomatologic de calitate. Felicit autoritățile locale pentru investiția făcută.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *