Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

ISU Neamț: Exercițiu intern la clădirea Telekom, marți, 12 septembrie

Marți, 12 septembrie, începând cu ora 10:00, se desfășoară un Exercițiu Intern cu Forțe și Mijloace în Teren cu sprijinul ISU Neamț la clădirea TELEKOM din municipiul Piatra-Neamț.

Nu intrați în panică, este doar un exercițiu. Circulația este blocată de poliție în zonă.

Tot astăzi, începând cu ora 13:00, se va desfășura un Exercițiu Intern cu Forțe și Mijloace în Teren și la Casa de Cultura din municipiul Roman.

Revenim cu detalii.

Tema exercițiului s-a bazat pe producerea unui incendiu în urma căruia au rezultat trei victime intoxicate cu fum la nivelul parterului clădirii. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD ale Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț și transportate la spital. De asemenea, pompierii au evacuat din clădire cinci persoane: două de la etajul unu, evacuate de pompieri cu scara culisantă, alte două, aflate la etajul trei, scoase din clădire de alpiniști, iar ultima, aflată pe terasa clădirii, ajutată tot de alpiniști.

La fața locului s-a intervenit cu o ambulanță SMURD de prim ajutor, o ambulanță SMURD de transport victime multiple, o autospecială de intervenție la înălțime,  două autospeciale de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare.

Potrivi purtătorului de cuvânt Adrian Rotaru, scopul acestui exercițiu este de a antrena și pregăti personalul ISU Neamț pentru interevenții la acest gen de clădiri.

Fotografii din timpul exercițiului
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *