ISU Neamț: Exercițiu intern la clădirea Telekom, marți, 12 septembrie

0

Marți, 12 septembrie, începând cu ora 10:00, se desfășoară un Exercițiu Intern cu Forțe și Mijloace în Teren cu sprijinul ISU Neamț la clădirea TELEKOM din municipiul Piatra-Neamț.

Nu intrați în panică, este doar un exercițiu. Circulația este blocată de poliție în zonă.

Tot astăzi, începând cu ora 13:00, se va desfășura un Exercițiu Intern cu Forțe și Mijloace în Teren și la Casa de Cultura din municipiul Roman.

Revenim cu detalii.

Tema exercițiului s-a bazat pe producerea unui incendiu în urma căruia au rezultat trei victime intoxicate cu fum la nivelul parterului clădirii. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD ale Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț și transportate la spital. De asemenea, pompierii au evacuat din clădire cinci persoane: două de la etajul unu, evacuate de pompieri cu scara culisantă, alte două, aflate la etajul trei, scoase din clădire de alpiniști, iar ultima, aflată pe terasa clădirii, ajutată tot de alpiniști.

La fața locului s-a intervenit cu o ambulanță SMURD de prim ajutor, o ambulanță SMURD de transport victime multiple, o autospecială de intervenție la înălțime,  două autospeciale de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare.

Potrivi purtătorului de cuvânt Adrian Rotaru, scopul acestui exercițiu este de a antrena și pregăti personalul ISU Neamț pentru interevenții la acest gen de clădiri.

Fotografii din timpul exercițiului

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate