Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 19 iunie 2018
  • :
  • :

Incendiu în desfășurare la o locuință de pe strada Rozelor

Duminică, 19 martie, în jurul orei 17:00 pompierii ISU Neamț au fost apelați pentru a interveni la stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat pe strada Rozelor (Dărmănești), în municipiul Piatra-Neamț. Echipajele se află în aceste momente la fața locului și intervin.

La această oră nu se cunosc cauzele producerii incendiului. Vom reveni cu detalii.

Actualizare ISU Neamț

„Duminică, 19.03.2017, la ora 16:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un apartament aflat la parterul unui bloc în municipiul Piatra Neamţ. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat nouă pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială tip FRAP, o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars toate obiectele de mobilier, un televizor, un calculator, un covor, acestea aflându-se în camera în care s-a produs incendiul şi s-au degradat, din cauza fumului, obiectele de mobilier şi varul de pe pereţi din celelalte camere. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost foc deschis în spaţii închise(lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată).”

Foto cititor
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *