Ceahlăul Piatra-Neamț încheie primul an în Liga 2 la Dumbrăvița

0

CSM Ceahlăul Piatra Neamț are ultimul meci de jucat în deplasare în acest sezon competițional, la CSC Dumbrăvița. Obiectivul echipei pietrene este obținerea unei victorii care să îi asigure locul secund în clasamentul Grupei A din faza play-out a Ligii 2.

Pentru gazde însă miza este imensă. CSC Dumbrăvița trebuie să nu piardă acest meci pentru a fi sigură de rămânerea în eșalonul secund. Dacă CSM Ceahlăul se impune la Dumbrăvița, atunci Unirea Dej poate profita și poate rămâne în Liga 2, dacă reușește o victorie cu CSM Alexandria, pe propriul teren.

După meci, echipa va primi câteva zile libere, urmând a se reuni la Piatra Neamț în ziua de joi, 17 mai 2024. Atunci se vor trage ultimele concluzii și se va stabili durata vacanței pentru echipe mare.

Partida de la Dumbrăvița îl va avea la centru pe Marius Omuț (Satu Mare), iar ca arbitri asistenți pe Ioan Cozorici (Zalău) și pe Daniel Nagy (Mediaș), în timp ce arbitru de rezervă a fost delegat Nicolae Alexandru Suvar (Sibiu). Delegat de joc pentru acest meci a fost desemnat Cristian Petrean (Hunedoara), iar observatori de arbitri va fi Florin Mihai Marcu (Oradea).

a transmis clubul Ceahlăul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate