Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
 • :
 • :

În fața magazinului Orion din Dărmănești te simți ca în evul mediu

Mai mulți cetățeni care folosesc mijloacele de transport în comun au reclamat faptul că în stația de la Orion din cartierul Dărmănești este un miros foarte urât atunci când este cald afară.

Din câte se pare mirosul provine de la lipsa de bun simț a unor comercianți ce dețin spații în zona pietonală și care, neavând canalizare, aruncă totul la un canal cu grătar racordat la instalația pluvială, în nici un caz la canalizarea menajeră. În această situație, orice se aruncă în acel canal stă și putrezește până ce vine prima ploaie care duce gunoiul în Cuiejdi.

Se pare că cineva a autorizat spații comerciale fără canalizare deși e clar că oamenii trebuie să spele pe jos sau să arunce periodic apa de la florile pe care le vând. Acum, acel cineva ar face bine să meargă și să le indice comercianților care este canalul pentru scurgerea menajeră ca sa arunce acolo zoaiele căci în cel de pluvială nu curge nimic și până ce vine prima ploaie mută nasul trecătorilor.
6 comentarii la “În fața magazinului Orion din Dărmănești te simți ca în evul mediu

 1. mickey999

  Oho!!

  Stai ca vine acushica sezonul cind mitocanii scot varza murata de anul trecut si o arunca la pluviale ca sa faca loc verzei murate de anul asta!

  Atunci placere!
  Pute in toata galaxia nu numai local!

  🙂 🙂 🙂

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *