În fața magazinului Orion din Dărmănești te simți ca în evul mediu

6

Mai mulți cetățeni care folosesc mijloacele de transport în comun au reclamat faptul că în stația de la Orion din cartierul Dărmănești este un miros foarte urât atunci când este cald afară.

Din câte se pare mirosul provine de la lipsa de bun simț a unor comercianți ce dețin spații în zona pietonală și care, neavând canalizare, aruncă totul la un canal cu grătar racordat la instalația pluvială, în nici un caz la canalizarea menajeră. În această situație, orice se aruncă în acel canal stă și putrezește până ce vine prima ploaie care duce gunoiul în Cuiejdi.

Se pare că cineva a autorizat spații comerciale fără canalizare deși e clar că oamenii trebuie să spele pe jos sau să arunce periodic apa de la florile pe care le vând. Acum, acel cineva ar face bine să meargă și să le indice comercianților care este canalul pentru scurgerea menajeră ca sa arunce acolo zoaiele căci în cel de pluvială nu curge nimic și până ce vine prima ploaie mută nasul trecătorilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Mariana Amariei spune

  Urat dar asa sant unii

 2. Katy Florescu spune

  dezolant

 3. Mihai Curea spune

  Vorbe aiurea,oare nu sunt probleme mai grele pentru locuitoroo orasului,sau vrem sa alergam in toate partile fara rost sa ne aflam in treaba?Asa facem de 20 de ani.

 4. Neamtu Iulian spune

  Dar ce credea ți ca am trecut de evu mediu,e cale lungă pentru anumiți conaționali.

 5. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

  nu nu i corect in evul mediu erau mai cura ti oamenii

 6. mickey999 spune

  Oho!!

  Stai ca vine acushica sezonul cind mitocanii scot varza murata de anul trecut si o arunca la pluviale ca sa faca loc verzei murate de anul asta!

  Atunci placere!
  Pute in toata galaxia nu numai local!

  🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate