Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Duminică, 10 septembrie, ora 17:00, la Turnul lui Ștefan – colectă de rechizite și alimente pentru copiii fără posibilități

Campania „DONEAZĂ UN GHIOZDAN CU RECHIZITE UNUI COPIL SĂRAC!” este un proiect al Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, în colaborare cu Asociația Umanitară Codrin. Campania se desfășoară pe raza a trei județe: Neamț, Vaslui și Iași, pentru că toți copiii fără posibilități financiare merită să meargă la școală și să aibă un ghiozdan.

Duminică, 10 septembrie, la ora 17:00, la Turnul lui Ștefan, pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț se va organiza și o colectă publică unde cei care au posibilitatea pot dona rechizite și alimente pentru copiii fără resurse materiale pentru a merge la școală.

Fără educație nu vom mai exista ca nație! Să dăruim!

Pentru detalii și donații vă rugăm contactați reprezentantul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, Carmen Suciu – 0770405849.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *