Duminică, 10 septembrie, ora 17:00, la Turnul lui Ștefan – colectă de rechizite și alimente pentru copiii fără posibilități

0

Campania „DONEAZĂ UN GHIOZDAN CU RECHIZITE UNUI COPIL SĂRAC!” este un proiect al Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, în colaborare cu Asociația Umanitară Codrin. Campania se desfășoară pe raza a trei județe: Neamț, Vaslui și Iași, pentru că toți copiii fără posibilități financiare merită să meargă la școală și să aibă un ghiozdan.

Duminică, 10 septembrie, la ora 17:00, la Turnul lui Ștefan, pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț se va organiza și o colectă publică unde cei care au posibilitatea pot dona rechizite și alimente pentru copiii fără resurse materiale pentru a merge la școală.

Fără educație nu vom mai exista ca nație! Să dăruim!

Pentru detalii și donații vă rugăm contactați reprezentantul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, Carmen Suciu – 0770405849.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate