Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

Coloana infinitului s-a mutat la Neamț, în trafic, pe ruta Piatra-Neamț- Bicaz

Nemțenii și turiștii din alte județe au luat în serios minivacanța prilejuită de 15 august și au pornit la drum spre zonele de agrement. Așa cum s-a anticipat, traficul rutier a crescut semnificativ, iar circulația pe drumul Piatra-Neamț – Bicaz se desfășoară infernal. Un punct de blocaj este la podul de la Preluca, unde se circulă pe un singur sens. Dacă intenționați să circulați pe acest drum înarmați-vă cu multă răbdare.

De notat este că accesul pe podul situat în comuna Pângărați, se va face în perioada 11 – 16 august 2017 cu semaforizare la ambele capete.

”Am sesizat week-end-ul trecut, atunci când traficul rutier a fost mai intens pe acest sector de drum dat fiind faptul că au fost Zilele Muntelui Ceahlău și sărbătoarea Schimbării la Față, că s-au format coloane de mașini din cauza restricțiilor impuse pe podul de la Preluca. Pentru a fluidiza circulația, care în acest moment se desfășoară cu prioritate pentru autovehiculele care vin dinspre Bicaz spre Piatra-Neamț, am solicitat conducerii CNADNR să amplaseze două semafoare la cele două capete ale podului, prin care să fie dirijată circulația rutieră. Acest lucru se va întâmpla în perioada 11 – 16 august, atunci când preconizăm un trafic rutier ridicat datorită sărbătorii Adormirii Maicii Domnului și a Zilei Marinei.”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

 
11 comentarii la “Coloana infinitului s-a mutat la Neamț, în trafic, pe ruta Piatra-Neamț- Bicaz

 1. marius

  Sambata la ora 12 coada era de la semafor Preluca pana la Viisoara si se aglomera si la Sarata Ursuleti Petrom dar intrebarea este: cand se va lucra la pod? Ca semaforul ajuta si nu prea. Anunta presedintele cons jud ca va ploua cu bani in jud Neamt pt infrastructura dar un amarat de pod si o iesire din oras in regim de urgenta nu sunt in stare sa faca. N as vrea sa stiu ce s ar auzi din masinile turistilor daca ar avea lasate geamurile in jos si nici daca isi mai doresc turism in jud Neamt.

  Raspunde
 2. Aiurica

  Sa opreasca semaforul si nu vor mai fi coloane.Duminica trecuta traficul era infernal din cauza politiei, care dirija circulatia!Nu podul e problema, ci autoritatile care se baga in seama.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *