Coloana infinitului s-a mutat la Neamț, în trafic, pe ruta Piatra-Neamț- Bicaz

11

Nemțenii și turiștii din alte județe au luat în serios minivacanța prilejuită de 15 august și au pornit la drum spre zonele de agrement. Așa cum s-a anticipat, traficul rutier a crescut semnificativ, iar circulația pe drumul Piatra-Neamț – Bicaz se desfășoară infernal. Un punct de blocaj este la podul de la Preluca, unde se circulă pe un singur sens. Dacă intenționați să circulați pe acest drum înarmați-vă cu multă răbdare.

De notat este că accesul pe podul situat în comuna Pângărați, se va face în perioada 11 – 16 august 2017 cu semaforizare la ambele capete.

”Am sesizat week-end-ul trecut, atunci când traficul rutier a fost mai intens pe acest sector de drum dat fiind faptul că au fost Zilele Muntelui Ceahlău și sărbătoarea Schimbării la Față, că s-au format coloane de mașini din cauza restricțiilor impuse pe podul de la Preluca. Pentru a fluidiza circulația, care în acest moment se desfășoară cu prioritate pentru autovehiculele care vin dinspre Bicaz spre Piatra-Neamț, am solicitat conducerii CNADNR să amplaseze două semafoare la cele două capete ale podului, prin care să fie dirijată circulația rutieră. Acest lucru se va întâmpla în perioada 11 – 16 august, atunci când preconizăm un trafic rutier ridicat datorită sărbătorii Adormirii Maicii Domnului și a Zilei Marinei.”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. Bogdan Iavorschi spune

  Rusinos !!!! Cat trebuie sa repari aasa ceva ?

 2. Lucian spune

  În sfârșit, după trei ani, un titlu de articol, nu de comunicat de presă 🙂 Felicitări :>

 3. Dumitrache V spune

  Bravos don prefect. Asta da realizsre !

 4. Ionuţ Sava spune

  Cand am trecut pe acolo, coada se intindea de la „pod” pana la Bistriţa!

 5. marius spune

  Sambata la ora 12 coada era de la semafor Preluca pana la Viisoara si se aglomera si la Sarata Ursuleti Petrom dar intrebarea este: cand se va lucra la pod? Ca semaforul ajuta si nu prea. Anunta presedintele cons jud ca va ploua cu bani in jud Neamt pt infrastructura dar un amarat de pod si o iesire din oras in regim de urgenta nu sunt in stare sa faca. N as vrea sa stiu ce s ar auzi din masinile turistilor daca ar avea lasate geamurile in jos si nici daca isi mai doresc turism in jud Neamt.

 6. Elena Tihenea spune

  Ca in toti anii

 7. Aiurica spune

  Sa opreasca semaforul si nu vor mai fi coloane.Duminica trecuta traficul era infernal din cauza politiei, care dirija circulatia!Nu podul e problema, ci autoritatile care se baga in seama.

 8. Dan spune

  Ce ar fi daca ar repara podul? Am iesi din tipare? Dar daca sunt semafoare, gata, problema s-a rezolvat. Bravo domnule Panaite!

 9. Mihail Ignat spune

  Cand eram tanar,mergeam cu bicicleta,o placere!!!!!!!

  1. Aiurica spune

   Biciclistule!

  2. Dumitrache V spune

   Acu cine te opreste. Merhi cu tricicicleta, daca asta crezi ca e rezolvarea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate