Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
 • :
 • :

Bătrâna din Mărăței recidivează. Vecinii continuă seria de sesizări la poliție

În urmă cu aproximativ 2 luni am primit la redacție o sesizare din partea unui locatar nemulțumit din cartierul Mărăței care declară că o vecină face legea în bloc. Din informațiile pe care le deținem, sesizarea  a ajuns într-un final la autorități, poliția fiind în repetate rânduri în vizită la doamna în cauză care a fost avertizată cu privire la neregulile constatate. Detalii în articolul: O bătrână a pus stăpânire pe un bloc din Mărăței. Locatarii sunt depășiți de situație. 

După mobilizarea poliției și luarea măsurilor în cauză, bătrâna nu s-a lăsat foarte impresionată de scandalul generat, motiv pentru care a agresat verbal din nou în cursul zilei de astăzi locatarii și pentru relaxare a decis să întindă rufele în fața blocului, deși dumneaei dispune de balcon în apartament.

Locatarii au făcut din nou sesizare la Poliția Locală pentru a reclama încălcarea HCL 7/2010 care, conform art. 2 lit. f din anexă stipulează că este interzisă „uscarea rufelor pe suporturi montate sub geamurile aferente apartamentului sau în afara balconului și în fața blocului”. Amenda prevăzută este între 100 și 300 lei.

Din păcate, nu credem că există suficiente reglementări pentru a combate în mod concret astfel de fenomene pe termen lung.

O bătrână a pus stăpânire pe un bloc din Mărăței. Locatarii sunt depășiți de situație

 
8 comentarii la “Bătrâna din Mărăței recidivează. Vecinii continuă seria de sesizări la poliție

 1. Andrei

  Si cu ce deranjeaza si pe cine,cele cateva franghii,pe care iti usuci cateva lucruri???Hai ,ca de acuma suntem chiar caraghiosi sa ne legam de niste fleacuri,daca omul si-a montat 2-3 funii pe un suport in afara balconului???

  Raspunde
 2. Ioana Scurtu

  Nu este vorba despre asta!Vorbim de o anumita categorie de oameni in varsta,care cer si impun lucruri unor oameni care nu au nici o legatura cu ei!Respectul trebuie sa fie reciproc!Nu sa fie impus cu injuraturi si scandal.Si daca zicea doar un singur locatar al acelui bloc,da,se putea ignora situatia,dar cand un bloc intreg spune acelasi lucru…sa fim realisti.

  Raspunde
 3. Ioana Scurtu

  Stimata doamna,nu e proprietara blocului!Deci nu are nici un drept sa impuna nimanui absolut nimic!Desi in general,respect oamenii in varsta,sper sa fie inchisa cat mai repede intr-un sanatoriu pentru boli psihice inainte sa provoace victime!I se poate parea ei,ca un vecin a deranjat-o,iar a doua zi sa se trezeasca omul cu capul spart ca asa a vrut ea!Daca ea nu stie sa locuiasca la bloc(unde apropo,scara blocului,gradinita din fata blocului,sunt spatii comune)sa se mute la casa.Sau poate n-a fost in stare o viata intreaga de mai mult,iar frustrarile batranetii isi spun cuvantul!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *