Search
miercuri 22 noiembrie 2017
  • :
  • :

Bătrâna din Mărăței recidivează. Vecinii continuă seria de sesizări la poliție

În urmă cu aproximativ 2 luni am primit la redacție o sesizare din partea unui locatar nemulțumit din cartierul Mărăței care declară că o vecină face legea în bloc. Din informațiile pe care le deținem, sesizarea  a ajuns într-un final la autorități, poliția fiind în repetate rânduri în vizită la doamna în cauză care a fost avertizată cu privire la neregulile constatate. Detalii în articolul: O bătrână a pus stăpânire pe un bloc din Mărăței. Locatarii sunt depășiți de situație. 

După mobilizarea poliției și luarea măsurilor în cauză, bătrâna nu s-a lăsat foarte impresionată de scandalul generat, motiv pentru care a agresat verbal din nou în cursul zilei de astăzi locatarii și pentru relaxare a decis să întindă rufele în fața blocului, deși dumneaei dispune de balcon în apartament.

Locatarii au făcut din nou sesizare la Poliția Locală pentru a reclama încălcarea HCL 7/2010 care, conform art. 2 lit. f din anexă stipulează că este interzisă „uscarea rufelor pe suporturi montate sub geamurile aferente apartamentului sau în afara balconului și în fața blocului”. Amenda prevăzută este între 100 și 300 lei.

Din păcate, nu credem că există suficiente reglementări pentru a combate în mod concret astfel de fenomene pe termen lung.

O bătrână a pus stăpânire pe un bloc din Mărăței. Locatarii sunt depășiți de situație

 

banner8 comentarii la “Bătrâna din Mărăței recidivează. Vecinii continuă seria de sesizări la poliție

  1. Andrei

    Si cu ce deranjeaza si pe cine,cele cateva franghii,pe care iti usuci cateva lucruri???Hai ,ca de acuma suntem chiar caraghiosi sa ne legam de niste fleacuri,daca omul si-a montat 2-3 funii pe un suport in afara balconului???

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *