Zilele lui Mugurel Cozmanciuc la șefia PNL Neamț sunt numărate

2

În curând vor fi alegeri interne la PNL Neamț și foarte multe voci avizate din interiorul PNL spun că, dacă nu demisionează, Mugurel va fi dat la o parte de organizație, deoarece este trimis în judecată de către DNA în urma unor suspiciuni de fapte de corupție.

Ignorând problemele cu DNA pe care le are actualul președinte al PNL Neamț, mulți liberali consideră că acesta ar trebui să demisioneze în special pentru multele rateuri electorale pe care le-a avut, doar că Mugurel se ține de funcție ca pisica de cuvertură, deci cel mai probabil va fi scos pe ușa din spate.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Pai, tocmai Alexe -Tabla e problema!Daca il dau afara din functia de presedinte de organizatie pe Cozmanciuc, trebuie sa-l dea si pe Tabla, care e ditamai presedinte la CJ Iasi!Ori, „aiasta nu se poate”, fiindca vine USR-Plus la putere!Asa ca, se va pune batista pe tambal, iar Cozmanciuc va pastori mai departe „liberalismul” nemtean!Cu beneficii pentru toata lumea din politica locala!

  2. VLAD spune

    Parerea mea este ca o data cu inculparea pretenului Alexe ex- ministrul ,,Tabla „, cariera politica a inculpatului Cozmanciuc este terminata .Cred ca este timpul ca acest inculpat care nu a facut nimic in acest oras si judet sa – si dea demisia din toate functiile pe care le – a obtinut nemeritat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate