Zeci de nemțeni decuplați de la gaz, deși aveau facturile achitate

7

În urmă cu aproximativ o săptămână 60 de familii, majoritatea din Piatra-Neamț s-au trezit decuplate de la gaz, deși aveau facturile plătite la zi.
Toate aceste familii aveau contracte cu Energaz, un alt furnizor decât cel tradițional, care din a trimis o lista greșită de persoane care trebuie debranșate de la gaz celor de la DelGaz Grid. Aceștia din urmă cu exces de zel s-au apucat de debranșat înainte de data trecută pe lista greșită, fapt care a dus la o zăpăceală totală.

Inutil au arătat oamenii facturi și dovezi de plată celor care au venit să-i decupleze. Pe principiul ”mușchii mei creier nu are” echipa de debranșare a lăsat oamenii cu ochii în soare.

Pe surse am aflat că cei de la OPC Neamț s-au trezit cu zeci de reclamații și au intervenit imediat ”convingându-i” pe cei care i-au debranșat cu exces de zel să reconecteze oamenii la gaz.

Numai la Neamț se poate să fii debranșat de la gaz și tu să ai factura nu plătită la termen, ci chiar în avans, iar pe cel care vine să te debranșeze să îl doară fix la bască că ai tu dovezi de plată și e posibil să fie o eroare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. PAVEL spune

  CORECT. Precizați D le ADRI . Numai. că Oamenii ,mare parte dintre Ei NU au habar că și DACĂ treci ,Închei Contract cu alții , de sunt de Fapt niște Intermediari ,, căpușe ,, DEOARECE Ei NU Au Nici o legătură , treabă cu REȚEAUA , cabluri ,linii ,transformatoare , țevi , contoare TOATE astea sunt ale lui DEL GRID , GAZ Moldova ,in alte regiuni ale altora Numai a celor de sunt de pe Piata Liberă ori ,, Furnizează ,, DA facturi , IN CAZ de Întreruperi, Debranșări , Branșări Aici Depinde sunt Privați care colaborează au dezlegare de la primii Ptr astfel de servicii , DA numai Furnizorii de pe Piața NU , Dealtfel cum sa vina de la.TM la NT , Cred că știți că trebuie 36 de ore Ptr a străbate distanta un șofer în doi poate ceva mai puțin . CINE Suporta Cheltuielile ? Și atunci Realizezi că de fapt Piata aceea Libera Este de fapt Una Singura capusata de niste foști. BOSS prin Ministerul Energiei ori E On care Trebuie sa. TRĂIASCĂ și Ei Cumva de pe urma cuiva

 2. Mishu spune

  Nu interveniti la contoare sub nicio formă. Pericol de explozie și pușcărie +bătaie de la co-locatari. Nu vă luați după imbecilul de mai sus.

 3. Florin spune

  AU Debranșat Cu Plata la ZI ,. CE Oameni , dealtfel și ăștia. sunt. niște Deutschland veniți în România să facă GROSSEN Capital – Profit pe. spinarea. Iobagilor români , O parte din Ei au Impresia că sunt în anul 1916 !NU că am fi cu. Mult mai departe ,când Ne făceau Ei Programul cel puțin prin București , in MOLDOVA încă Nu Răzbiseră . ACUM Daca v au lăsat. far de Gaz , In Frig și să dați , la copii sau Voi sa păpați Hrană. Sleită. DUPĂ ce le ați umplut Contul cu părăluțe CE E DE făcut !? ATENȚIE Mare Pentru. A Fi in SIGURANȚĂ : Se. ia 1 buc. Cheie Mops se. Merge la Contoar Va Uitați. BINE la. Fluturii aceia. Galbeni ( robineți de închiriere deschidere GAZ ) sa. Vedeți în ce poziție sunt . Ii Mutați pe Închis Deasupra contorului sunt 2 piulițe la baza țevilor in care intra ,e fixat. Contoarul . Fixați. Cheia. De Regulă e aceea din stânga Depinde. Cum e făcut traseul , Desfiletati. Ușor după care. Trageți. Tot ușor de contor in Jos SURPRIZA in gaura din Contor o sa găsiți o bucată de Cauciuc sunt forma unei monede de 50 bani ,Un pic mai Mare , BLIND numește, O îndepărtați SI infiletati ,strângeți piuliță stânga ori ce a dreapta înapoi , Nu Forțați Contoarul sa intre in Ea , TREBUIE. Pus. Drept ,pe poziție și va. Merge la mana , inițial după care strângeți cu Cheia , A ți strâns Deschideti robinetu fluture de la Gaz , dați drumul la un Ochi de la aragaz Lăsați ușa , geamul de la bucătărie. Deschis PtR o Aerisire completa , Poate dura un pic până vine GAZU la aragaz , VINE , luați o soluție de șters geamuri , stropiți in jurul acelei piulițe SA Nu scape , face un balon de spuma DACA sunt. Scapă gaz , Mai strângeți un pic , NU TARE SI Trebuie sa AVEȚI. GAZ . Mai lăsați să meargă preț de 10 min ,cu geam deschis , DACA. NU AVEȚI. Senzor de GAZ la. Contor , Centrala . ASTA E Tot Ce. Trebuie. Făcut Întreprins Atunci când cei de la DEL GAz. , Fimear. S…a de Ei ,Va lasă. Fara El și fără a anunța în prealabil . IMPORTANT Nu este FURT de Gaz atâta timp cât ,cum se spune și în art . Sunteți cu plata la Zi , Au Greșit Ei , Reparam NOI Greseala Doar și așa se zice că Românul este Inventiv , Ce e detaliat. Aici Nu e de pe Net ori You , E Situație reală prin care sa Trecut in condiții asemănătoare , platit. Și lăsat fără gaz , Ptr că Ei DORM Ori Au EXTERNALIZAT tot , Fac alții ceea ce am spus mai sus Ori. Daca tot. au dat la alții ,care Nu știu în ce măsură au Ei tangenta. cu gazul ,Nu e ca la cele de Protecție și ,Paza ,Unde firma e a unui fost Mili ori are ca angajat un Policeman pensionat , La ăștia de fac Ei REVIZII la Centrala , Instalație , Sunt și unii de au fost vânzători in piață Și Acum sunt TEHNICIENI ? De când și unde s au Specializat . IN Ziua de AZI că sa poți Supraviețui Trebuie sa fii MULTI lateral Dezvoltat . Cum era. Cu niste ani in urma .

 4. Adri spune

  Piata libera pentru distribuirea energiei a intrat si-n Romania, dupa ce a fost implementata in tarile Europene. Romanul nu sta prea mult pe ganduri cand se iveste ocazia unui kilipir si primeste o oferta de a plati mai putin si nu sta prea mult pe ganduri ca sa treaca la un alt furnizor dornic de imbogatire peste noapte!

  1. Florin spune

   Nea MISHULICA ,Sa trăiești matale 1000. de ani în PACE . Imbecilu i ți Spune că. Matale Mintesti lumea ori mai mult de 100% ești un Tehnician reevaluat care vrei să faci Profit ,altul pe lângă. Ce au plătit oamenii aceia ,Ptr ca unii in cârdășie cu alții ( a se vedea. D vstra) sa va bateți joc la Propriu de Ei ,Ai de la MS le i au banii , Eventual și o Garanție ,Ca după. sa va trimită. ori Recomande Ptr a branșa înapoi , Contra COST Evident , DACĂ găsiți un BLEG !! ACUM ; Explozie DE UNDE , am le am precizat sa treacă. Fluturii pe ÎNCHIS , asta daca NU cumva sunt Închiși de Băieții. Deștepți . Bătaie de la Co locatari , Sa Fiu Eu Da. Ce Treabă are MISHU cu Contorul altuia , Cum ce treabă ar avea Florin cu al lui M ? BA in PLUS. Că Ei , mata profitați de neștiința unor Oameni. E i ar o.Harneala , Contorul e ,, Proprietatea ,, lui DEL GAz pe banii lui Florin imbecil că va dat vouă Bani , Spuneți că îl instalați VOI DEL GAz ori Firma Privată Degeaba , De Unde , VA spun EU Ce va DERANJAT , Faptul. Că Deschizi Ochii la oameni Cum să Facă să se Încălzească ,mănânce un blid de. mâncare cald , facă un dus după ce vin de la job , FĂRĂ a se mai RUGA , Ploconi la Voi niște ZEI ai Gazului, SI că sa NU Mori de curiozitate Tu ori Alții ,Ceea ce am descris Știu și am deprins de la un fost. Coleg , Angajat. Distrigaz care Intr e Timp D zeu sal Odihnească a decedat. Dl Soiutuz se numea. Și știți că Meseria se m ai și Fura ,A de Pușcărie că făceați trimitere la EA AM cunoștință de Poliția Energetica parca asa ceva , Însă cu Ei sa Amenințați pe Cei de Fura NU pe cei care au plătit ,că sa facă RAS alții de Ei ,Și daca și aceea sunt ca aia de la Locală Națională Nu mai Speria Lupu cu blana Oii .Incercati sa Renunțați la niște. Apucături Gen GHETOU din Varșovia Nu de alta DAR și acolo Intr o Zi acei Sărmani s au REVOLTAT . VA Salut .

 5. Elena spune

  Cereți despăgubiri morale, poate așa se vor trezi să lucreze corect!

 6. mickey999 spune

  Foarte bine le-a facut!
  Mama lor de platitori!
  Sa se invetze minte sa nu mai arunce aiurea cu bani.

  Sa se incalzeazca la cinzeaca si la ploscutza!

  🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate