USR vrea să facă o coaliție cu „penalii”, dar după alegeri

4

În ultima conferință de presă a USR Neamț s-a recunoscut că există un plan prin care USR se va alia cu ”penalii” de la alte partide de dreapta pentru a ajunge la guvernare, dar asta numai după alegeri și doar cu respectarea condițiilor de ”moralitate” impuse de USR sau cel puțin așa vor să ne îmbete cu apă rece USR-iștii.

Deci luptătorii antipenali de la USR sunt apă de ploaie. Ei vor doar un scor electoral bun ca să se poată pune la masă cu „penalii” și să aibă cât mai multe voturi în spate ca să poată negocia și cădea la învoială cu ei.

Așadar cine nu vrea să dea voturile direct „penalilor” din partidele de dreapta o pot face prin intermediul USR care vrea să facă o coaliție cu „penalii” de dreapta și să-i ducă la guvernare.

Iosub Robert

Cuvântul „penali” este o mare prostie, fiind folosit în mod manipulator și instigator de USR, Iohannis și alții. Penali la creier sunt cei care folosesc obsesiv acest cuvânt. Penal este doar cel condamnat definitiv și irevocabil de o instanță, dar și acesta este penal doar pe perioada condamnării și a reabilitării, nu toată viața.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. paul ionescu spune

  Da, cuvantul PENALI este folosit incorect si obsesiv in scop binestiut !

 2. Gradinaru Neculai spune

  Felicitări pentru corectitudine și obiectivitate.

 3. gigi spune

  de fapt romanii isi merita soarta si conducatorii ca psd, unpr, pnl, udmr…romanii merita sa fie furati si inselati fara mila de catre politicieni…sincer, imi doresc sa traiesc indeajuns incat sa vad din nou comunismul la putere in tara asta si transilvania la unguri…un neam care nu stie sa traiasca merita sa dispara…are dreptate putin cand zice ca romanii pot fi cuceriti intr-o saptamana…hahahaha…

 4. mickey999 spune

  Da’ Jo-Hannis ce v-a facutara acu’ de v-a cashunat pe ‘mnealui ??

  Nu mai e bun? Nu mai trebu’ acu’?

  🙂 🙂

  Daca nici neamtu’ nu mai pune ordine in Romania atunci nimeni nu mai poate face nimic vreodata …eh …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate