Volei – Niță versus Chitic

1

Un nene, Constantin Niță, care zice că e director la VCM – cred că e vorba de un club de volei – a zis că Dragoș Chitic a omorât sportul de performanță prin nefinanțare.

Cei doi, primarul și directorul vieții sportive, au avut un schimb de replici publice pe care nu insistăm pentru că habar nu avem de ce sport de performanță vorbește domnul director. Tot urmărim buletinele de știri de vreo 10 ani și nu ne-au atras atenția știri cu sportul nemțean de performantă, în cazul de față volei.

Ce putem noi spune, în calitate de publicație citită în acest oraș, este că acest director de club de volei nu s-a deranjat o dată să ceară ajutorul financiar al pietrenilor prin intermediul publicației noastre și nu s-a deranjat niciodată să ne trimită măcar o poză cu un sportiv de performanță să îl promovăm, să fie pietrenii mândri cu vreun voleibalist și desigur să i se recunoască meritele public.

Nu știm ce fel de director de club sportiv este cel care e lipsit de interes să își promoveze sportivi pentru o recunoaștere publică a meritelor acestora dar bine a făcut primăria că a tăiat finanțarea. Sportivii de performanță din Piatra-Neamț au nevoie de coordonatori care să-i promoveze pentru ca pietrenii să fie mândri de sportivii lor și sportivii să primească recunoștință publică pentru tot efortul lor. Deocamdată credem că e vorba doar de niște dinozauri ai sportului care au nevoie de finanțare pentru a-și satisface propriile orgolii de a zice că mai contează în viața sportivă.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Heiteru spune

    Un articol urat si trist. Foarte urat si foarte trist.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate