Un nou virus de internet a împrumutat chipul președintelui Klaus Iohannis

3

Virusul Poliția Română a împrumutat chipul președintelui Klaus Iohannis.

VIRUS KLAUS IOHANNIS
VIRUS KLAUS IOHANNIS

Un virus vechi a luat o nouă formă și a început să devină din ce în ce mai viral pe internetul românesc. Virusul se manifestă sub forma unei pagini care blochează toate activitățile din calculator și vă anunță că ați fost prins cu softuri piratate sau lansează alte acuzații false ce folosesc imaginea mai multor instituții din România  pentru a părea credibili.
Scopul acestui virus este de a păcăli victimele să plătească o falsă amendă prin card bancar, tipic aplicațiilor ransomware.
Virusul este foarte agresiv și nu poate fi înlăturat decât de persoanele care au cunoștințe avansate de IT. Pentru cunoscători, se poate scăpa de virus cu HitmanPro.Kickstart USB –  un utilitar care se instaleaza pe un stick USB și de pe care puteți boota calculatorul infectat, fără a mai intra în Windows, putând șterge cu ușurință virusul.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Insinuarea d-vs, aduce un grav prejudiciu de imagine liberalismului Roman ! Probabil ca…..in Piatra nu mai se ezista, niciun liberal, ca altfel vedeam ceva scris de la ei ! Ori…., le e frica sa scrie, ca n-are ortografie si se fac de ras….!

 2. mickey999 spune

  Sau folositi o distributie Linux pentru copii (Linux Mint) ori un Chromebook! 🙂
  Si mai lasati naibii filmele, muzica si „Winders”-ul piratat ca nu va trebuie 1TB in computer 🙂 🙂 🙂

 3. Andrei spune

  Admin, ai experimentat pe propriul pc ? :))

  ADMIN: Pai nu trebuia să fac cunoștință cu noul virus ? Să vad ce e cu el… cum se scoate …etc ? 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate