Vineri, 4 februarie, prima zi a Festivalului „Piatra pe Zapada”

0

Acest sfarsit de saptamana este marcat de Festivalul “Piatra pe Zapada”, eveniment prezentat de Razvan si Dani si organizat de municipalitatea Piatra Neamt. Deschiderea oficiala a avut loc vineri, 4 februarie, la baza partiei de schi de pe dealul Cozla, ocazie cu care a putut fi vazut printre participanti primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, alaturi de alte personalitati ale orasului Piatra Neamt.

In prima zi a festivalului, incepand cu ora 17, au avut loc multiple evenimente la care au participat ansamblul Comorile Neamtului de la Palatul Copiilor, ansamblul Floricica de la Munte, schiori etc. De asemenea, participantii s-au putut bucura de artificii piromuzicale, de un concurs de karaoke cu cantece de iarna si un concurs de DJ, in parteneriat cu Consiliul Local al Tinerilor.

La un moment dat, in perioada organizarii festivalului s-a raspandit zvonul cum ca ministrul Elena Udrea va participa la deschiderea oficiala, insa primarul Gheorghe Stefan si Ministerul Dezvoltarii si Turismului au dezmintit acest lucru.

In ciuda temperaturilor ridicate pentru aceasta perioada a anului, organizatorii ne-au asigurat ca cele patru tunuri de zapada vor functiona la capacitate maxima pentru a permite desfasurarea in bune conditii a concursurilor. De asemenea, tot cu ocazia desfasurarii acestui festival, s-au oferit reduceri la abonamentele pentru utilizarea telegondolei si telescaunului tuturor celor care doresc sa participe la “Piatra pe Zapada”.

Sambata, 5 februarie, sunt planificare concursuri si jocuri pe zapada, incepand cu ora 11.00, pentru ca la finalul premierii concursurilor, la ora 19.00 pietrenii sa poata participa la un concert Provincialii.

Gh.F.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate