9 perchezitii efectuate la suspecti de comiterea infractiunii de evaziune fiscală

2

În continuarea cercetărilor într-un dosar penal, în care trei persoane din judetul Neamt sunt suspectate de comiterea infractiunii de evaziune fiscală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, peste 35 de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Neamt, Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice Neamt, Posturilor de Politie Comunale Grinties si Borca, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii Rapide Neamt si politistilor din cadrul Postului de Politie Tulghes si Politiei orasului Borsec, judetul Harghita, au efectuat 9 perchezitii la domiciliile celor trei suspecti si la 6 agenti economici, din judetele Neamt si Harghita.

Cele trei persoane cu domiciliile în Piatra Neamt si comuna Grinties sunt suspectate că au exploatat, fără drept, material lemnos din proprietăti particulare, situate în zona Tulghes – Grinties si, utilizând documente silvice si fiscal apartinând unor agenti economici radiati din registrul Comertului, precum si stampile si ciocane silvice de marcat falsificate, au introdus materialul lemnos în circuitul comercial.

Cu ocazia perchezitiilor efectuate, politistii au identificat si ridicat documente cu regim special, detinute fără drept si stampile apartinând mai multor firme, utilizate pentru comiterea de infractiuni. La domiciliul unei persoane din comuna Borca au fost găsite obiecte pirotehnice din categoria celor interzise la comercializare, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal. Politistii nemteni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităti infractionale a suspectilor, sub aspectul comiterii infractiunilor de evaziune fiscală, punere în circulatie, fără drept, de documente fiscale cu regim special si infractiuni de fals.

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Dismerdatu spune

  buna ziua !
  Esimplu trebuie gasita solutia ca cineva de sus sa verifice NUPurile date de Parchetul Bicaz de-a lungul anilor si averile lor care bat la ochi.
  Daca Procurorul Budai isi permite in miez de noapte sa se razbune in satul Straja impotriva vecinilor sa traga cu pistolul sa sparga geamurile la casa si parbrizul la masina , sa bata un inspector de cadastru si sa nu pateasca nimic , si sa ii fie luat de catre superiorii lui dreptul de a purta arma …!!
  Marea majoritate sint corupti iar magistratii cirecti au fost marginalizati…!!
  Rusine ca nimeni nu se autosesizeaza…!!!
  RUSINEEEEEEEEE….!!!!!!

 2. proprietar de proprietate spune

  Toate aceste speculatii se fac cu acordul organelor locale,judecatoresti.
  Nimeni nu se preocupa de stoparea taierilor ilegale.Parchetul Bicaz,prima institutie care preia procesele de la Politia Grinties face favoruri si solutioneaza dosarele dupa criterii diferite de cele ce sint prevazute in legile Europei.Se induce in eroare o buna parte din patura sociala de jos.Nimanui nu ii este mila de oamenii de rind (care spera in justitie).Angajatii parchetului Bicaz fac favoruri si protejeaza pe cei ce tai cantitati masive;ei fac sa dainuie mafia lemnului la Grinties.Legile aspre nu sint pentru „acolitii”lor.Unde este Adevarata Justitie?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate