Vine frigul în județul Neamț: Temperaturile scad brusc, din nou

0

În ultimele zile, în județul Neamț s-au înregistrat temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă însă nu mai avem prea mult timp să ne bucurăm de soare, deoarece meteorologii anunță schimbări ale vremii în zilele următoare.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, după data de 5 ianuarie, vremea va intra într-un proces de răcire, semnificativă la început, iar valorile termice se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Media valorilor diurne va avea variații, până la sfârșitul intervalului, între 1 și 4 grade, iar a celor nocturne între -4 și 0 grade.
Probabilitatea pentru precipitații temporare va fi mai ridicată în intervalul 8-12 ianuarie.

Vremea se va răci semnificativ și în zonele de munte, însă valorile termice se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Media valorilor diurne va oscila până la sfârșitul intervalului între -4 și 0 grade, iar a celor nocturne între -10 și -5 grade.
Probabilitatea pentru precipitații temporare va fi mai ridicată în prima zi a intervalului, în zilele de 5 și 6 ianuarie și după data de 8 ianuarie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate