Slujba de Bobotează, sub atenta supraveghere a Jandarmeriei (NEAMȚ)

0

Pentru asigurarea ordinii publice și desfășurarea în condiții de siguranță pentru participanți a manifestărilor religioase prilejuite de Botezul Domnului sau Boboteaza, pe 6 ianuarie, alături de ziua Sfântului Proroc Ioan Botezătorul şi Înaintemergătorul Domnului, prăznuită pe 7 ianuarie, jandarmii nemțeni se vor afla în zona a opt lăcașuri de cult din Piatra-Neamț, Roman, Târgu-Neamț și Vânători-Neamț.

          Cu această ocazie vor fi luate măsuri specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică pe timpul desfășurării slujbelor religioase, atât în zona lăcașurilor de cult cât și pe traseele de deplasare din imediata apropiere a acestora.

Jandarmeria Neamț recomandă cetățenilor prezenți la slujbele religioase care se vor oficia în cele două zile de sărbătoare, să respecte măsurile de protecție sanitară (purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice față de celelalte persoane prezente), să manifeste calm, înţelegere, să adopte un comportament civilizat şi să aştepte cu răbdare intrarea în biserică sau distribuirea sticlelor cu aghiasmă, pentru a se evita aglomerarea sau producerea unor incidente neplăcute.

                             Compartimentul  Informare, Relații Publice și cu Publicul IJJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate