Viitorul tehnologiei ecranului

0

Tehnologia TAT este utilizată în peste 470 milioane de dispozitive: în mai mult de 15% din toate telefoanele noi începând cu 2010 și 20% din toate telefoanele cu ecran tactil, precum și în televiziunea digitală, grupuri auto și tablete.

”Ecranele capacitive au devenit un lucru necesar pentru dispozitivele cu ecran tactil. Tehnologia ecranului va face următorul salt și doar imaginația din anii care vor veni este singurul lucru care ne poate opri. Vom avea în curând ecrane duble, ecrane maleabile, ecrane construite în oglinzi conectate wifi, birouri sau partea din spate a gadget-urilor îmbrăcate cu ecrane e-link, feedback tactil, ecrane color cu mare contrast în lumina soarelui, ecrane holografice/stereoscopice, ecrane tactile color e-ink, sau ecrane care știu unde se află în raport cu alte ecrane prin intermediul ultrasunetelor și microfoanelor.

Vrem să aratăm unele din aceste lucruri într-un „film experiment”, care arată o zi normală din viața noastră, peste un număr de ani, când toate aceste tehnologii vor fi destul de accesibile pentru a fi utilizate oriunde.”declară membrii echipei TAT, pe site-ul www.tat.se.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate