Vietnamezii prinși deranjând cuiburile păsărilor sălbatice în Piatra-Neamț sunt căutați de poliție

2

Niște persoane care declară că sunt din Vietnam și nu par a cunoaște limba română au fost suprinse pe 22 mai, în zona punte ștrand din Piatra-Neamț, pe malul Bistriței, manipulând niște pui de păsări sălbatice lângă un copac. Gălăgia păsărilor care poate fi observată și pe filmare ridică mari suspiciuni că ar fi fost perturbat intenționat cuibul. Nu pare să fie vorba de o cădere accidentală a puilor din cuib și e puțin probabil ca acele persoane să fi fost la locul potrivit, în momentul potrivit să îi „salveze”. Despre acest caz am scris mai multe aici – click.

Potrivit unei anchete a Pro TV, IPJ Neamț a transmis că polițiștii s-au autosesizat și încearcă să identifice persoanele din filmare: „Mai multe persoane luau puii de păsări din cuiburile aflate în copaci. Poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ s-au sesizat în oficiu şi demarează verificări, împreună cu specialiştii Gărzii de Mediu, în vederea identificării persoanelor în cauza şi vor stabili situaţia de fapt.”

Zona în care au avut loc faptele este protejată, iar păsările se află în timpul cuibăritului. Perturbarea cuibului este faptă penală.

VIDEO: PRO TV

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Eusebiu spune

    Am in conducere o echipa de 30 muncitori de cetatenie vietnameza. Toti sunt ba mai disciplinati, ba mai mananca broaste, ba mai curati si mai ordonati decat ai mei romani, probabil acest caz prezentat de voi e unul izolat. Asa ca.. lets do not be racist.

  2. Min spune

    Mda. Nu-i destul ca avem de-ai nostri care fac tampenii,mai vin si astia sa incalce legile si nu numai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate