(VIDEO) Un munte viu de blană și câlți circulă pe străzile din Neamț. Cea mai tristă filmare

2

UPDATE: Conform unei informații de ultimă oră, cățelul a fost preluat astăzi, 4 aprilie, de o persoană și va ajunge la Casa lui Patrocle, o asociație de protecția animalelor din Suceava. „În urma apelurilor nenumărate pentru salvarea acestui câine abandonat într-o stare critică, cei de la Casa lui Patrocle au fost singurii care au răspuns apelului meu și l-au preluat astăzi 04.04.2021 la ora 15.00 din sat Căciulești și le mulțumim pentru ajutorul lor, cățelul va beneficia de îngrijire.”, este mesajul pe care l-am primit.

Un cititor ne-a trimis o filmare despre care acesta spune că ar fi fost făcută în comuna Girov, satul Căciulești. Dincolo de mormanul de blană și câlți pare a fi un câine. Alte informații nu deținem.

Nu știm dacă a avut vreodată un stăpân sau nu, cert este că a ajuns într-o stare greu de descris în cuvinte. Nu mai menționăm faptul că poate fi în orice moment lovit de o mașină.

Mâine, 4 aprilie, este ziua internatională a animalelor fără stăpân. În județul Neamț problema este departe de a fi rezolvată. Vă încurajăm să respectați legislația în vigoare și să sterilizați animalele de rasă comună pentru a preveni înmulțirea necontrolată și aglomerarea adăposturilor de câini.

Citiți și NEAMȚ: Swedish Animal Aid continuă campaniile de sterilizări gratuite și în 2021.

În speranța că Poliția Animalelor recent operaționalizată va putea interveni în acest caz, atașăm imaginile video.

2 Comentarii
  1. ALINA RIMBU spune

    Cati „oameni” or fi trecut pe langa el si au mers mai departe?
    Rusine celor din Girov care nu au facut nimic sa ajute acest suflet.

  2. Dan Dan spune

    Și nou infiintata Politie a Animalelor nu se sesizează?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate