Acuzații de abuz în serviciu. Un nemțean care nu purta mască, dus cu ambulanța în cătușe la Psihiatrie (VIDEO)

3

În această seară un nemțean a publicat o filmare pe contul său de socializare. În video, acesta este dus cu ambulanța în cătușe la Roman, la secția de Psihiatrie, după ce ar fi fost reținut și agresat la secția de poliție.

Nemțeanul acuză foțele de ordine de abuz în serviciu după ce acesta a fost prins nepurtând mască în spațiul public.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, am solicitat un punct de vedere Inspectoratului de Poliție Neamț:

„Astăzi, 3 aprilie, în jurul orei 11.00, în timp ce polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat un bărbat care se deplasa pe strada Orhei, fără a purta mască de protecție. Polițiștii au procedat la interceptarea acestuia și în momentul care i-au solicitat să se legitimeze, bărbatul a adoptat o atitudine recalcitrantă, devenind agresiv verbal. Întrucât nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor, a fost imobilizat și încătușat, fiind condus la sediul Poliției, în vederea stabilirii identității și luarea măsurilor legale. De asemenea, având în vedere faptul că a continuat să manifeste un comportament violent, bărbatul în vârstă 49 de ani, din Piatra Neamț, a fost condus la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 și Legii 61/1991, cu amendă în cuantum total de 1.000 de lei.”

3 Comentarii
 1. Țuburlui Mihai spune

  Propun ca polițiştii să fie avansați pentru merite deosebite. Să prinzi un terorist nu-i de ici, de colo!

 2. Cosmin Gafincu spune

  Comunicatul de presa constituie , la randul lui , mijloc de proba . Privind cele prezentate publicului , ora savarsirii faptei , motivul retinerii ,etc . Mai ales ca , sunt martori la savarsirea infractiunii . Metoda aceasta a dezinformarii si intocmirii unor documente false , in cauze penale , este o moda la p neamt
  Nu invata nimeni din condamnarea penala a sefului politiei municipale . A declara nebuni oameni , pe care nu i-a consultat nici un medic , in incercarea de a o intimida , alta practica veche . Nu bat orele , conform ” declaratiilor de martor ” . In incheiere , in zona sunt mii de cetateni care trec fara masca , de luni de zile . Cum naiba l – a oprit tocmai pe el , cand politia romana nu patruleaza in oras , iar licatia este ultimul loc in care ar tebui facute controale , fiind un loc retras , izolat . Mai mult , nu am vazut un gunoi de jurnalist sa vorbeasca despre ce se intampla , in realitate , cu traficantii de droguri din politie si magistratura . Spre exemplu : in noptile in care s- a demonstrat cu interlopii si traficantii , in centrul orasului , cu sute de indivizi – protejati de politisti , s – a aplicat vreo amenda ?

 3. Marius spune

  Un dement periculos! Felicitari polițiștilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate