VIDEO – Tâlharii au intrat în seara de Crăciun peste un bătrân din Dochia după care au atacat și alte gospodării

0

În comuna Dochia, din județul Neamț, sunt câțiva indivizi care terorizează pe toată lumea. Tâlhăresc, fură, bat și se pare că poliția nu prea are soluții.

În seara de Crăciun, au intrat în casă peste un bătrân care abia se deplasează și l-au bătut crunt. Când am stat de vorbă cu omul era atât de traumatizat încât nici nu știa clar ce i-au furat de prin casă după ce l-au bătut.

Din păcate, se pare că bătrânul nu a fost singura țintă a infractorilor despre care facem vorbire. Aceștia au mai vizitat câteva gospodării și au spart și mașina unui vecin din care au furat stația de emisie-recepție și actele omului.

Dacă nu ar fi de plâns, atunci sigur ar fi de râs. Nu știm cu ce se ocupă poliția din zonă, căci noi am primit la redacție un filmuleț în care cel căruia i s-a spart mașina a mers cu scandal la suspecți la poartă și aceștia i-au returnat stația furată. Se pare că oamenii din Dochia nu mai au mari așteptări de la poliție și caută metode să își rezolve singuri problemele, lucru care poate degenera oricând.

De la poliția județeană am aflat că ar fi fost raportat în zonă un scandal între niște oameni care ar fi băut împreună și s-au certat ulterior, dar se pare că cei de la postul de poliție nu spun chiar totul superiorilor lor de la județ. Dacă ajunge lumea din comună să se ducă la poartă la hoți și să își recupereze bunurile, înseamnă că situația e veche și a dispărut speranța că poliția poate rezolva problemele oamenilor care devin victimele unor infracțiuni.

Poate nu ar fi rău să se uite mai atent cei de la Poliția Neamț la cum înțeleg polițiștii de la Săvinești să își facă meseria, căci din cauza lipsei lor de implicare anul trecut a mai murit un om (click aici) și s-a cam pus batista pe țambal, deși era datoria poliției din Săvinești să facă demersurile pentru a nu se ajunge la acel deces.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate