Blender Philips – despre putere, durabilitate, funcții și preț

0

Philips este o marcă care produce cele mai bune blendere de pe piață – după cum susțin unii utilizatori. Este adevărat că firma oferă multe opțiuni în acest sens, ceea ce reprezintă un mare plus și îi mulțumește pe clienți.

Pe lângă dispozitivele standard, cum ar fi mixerele de mână și blendere, Philips oferă și un blender cu vid. Blenderul și aparatul de gătit cu aburi într-unul singur este o senzație absolută, mai ales în rândul tinerilor părinți. Datorită acestuia, poți pregăti alimente sănătoase pentru copii atunci când le extinzi dieta. Este o alternativă perfectă pentru caserolele de mâncare standard pe care părinții le cumpără adesea din magazine, temându-se de procesul lung de pregătire a mesei.

Ce putere ar trebui să aibă un blender Philips bun?

După cum subliniază experții, cu cât este mai puternic un blender Philips, cu atât mai bine. Nu este o surpriză, deoarece în acest caz poți spera la o rotație mai rapidă, ceea ce face ca prepararea băuturilor și a smoothie-urilor congelate să fie mai rapidă. Există o limită minimă de putere? Se recomandă ca aceasta să fie de cel puțin 800 W. Reține că majoritatea dispozitivelor moderne oferă o putere de 1400 W, ceea ce reprezintă un rezultat excelent, chiar si cafetierele Philips au in medie 1000 W.

Sunt blenderele Philips dispozitive durabile?

Blenderele Philips sunt considerate cele mai bune dispozitive de acest tip disponibile pe piață. Aceasta se referă nu numai la putere sau funcționalitate, ci și la durabilitate. Indiferent de tip, astfel de blendere sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Lamele durabile sunt, de asemenea, demne de menționat. Cele mai bune mixere Philips au lamele realizate cu tehnologia ProBlend 3D. Datorită acestei inovații, dispozitivul poate atinge viteza de 35 de mii de rotații pe minut.

Cum se întreține un blender Philips?

Întreținerea de bază include acțiuni simple, cum ar fi curățarea dispozitivului după fiecare utilizare. Datorită acestui lucru, blenderul Philips va rămâne în stare bună pentru o perioadă lungă de timp. Nu uita să nu pui în mașina de spălat vase elementele care nu sunt sigure în mașina de spălat vase. De asemenea, nu amesteca ingrediente descrise de producător ca fiind nepotrivite. Înlocuirea anumitor piese atunci când acestea se uzează este o procedură ceva mai serioasă. De obicei, trebuie să se facă după câțiva ani de utilizare intensă a blenderului. În acest caz, este indicat să duci aparatul la un specialist care știe ce trebuie făcut și cum să îi restabilească funcționalitatea.

Care sunt funcțiile blenderelor Philips?

În ceea ce privește blenderele de mână de bază de la Philips, este dificil să se indice funcții moderne, deoarece aproape toate dispozitivele acestui producător sunt la fel de practice. Cu toate acestea, marca oferă câteva dispozitive demne de remarcat. Blenderul cu vid de mare viteză de la Philips este capabil de:

  • zdrobirea gheții,
  • să amestece în pluse-blending,
  • prepararea băuturilor în vid (la fel ca un storcător lent).

Există un alt model demn de menționat cu funcții moderne. Este vorba de blenderul cu aburi Avent de la Philips. Cu ajutorul acestuia, se poate:

  • găti cu abur,
  • dezgheța mesele,
  • încălzi mâncarea,
  • amesteca.

În plus, acest blender 4în1 neobișnuit are o aplicație. Datorită acesteia, extinderea dietei unui copil este incredibil de ușoară. Aplicația conține diverse rețete și sugestii de la experți. Dispozitivul poate fi folosit pentru gătit și pentru utilizatorii mai în vârstă care acordă atenție unei diete sănătoase.

Care sunt defectele blenderelor Philips?

Blenderele Philips se numără printre cele mai apreciate dispozitive de pe piață – chiar și de către cei mai pretențioși utilizatori. Acestea sunt fiabile și, după cum se poate observa, au o mulțime de funcții moderne. Singurul defect semnalat de unii utilizatori este zgomotul. Dar ține cont că este o chestiune individuală, care depinde mai ales de modul în care este folosit aparatul și cu ce mod.

Cât costă un blender Philips?

Un blender Philips de mână cu accesorii de bază, dar destul de valoroase (o cupă de mixare, un concasor, un accesoriu pentru bătut) și o putere puternică (800 W) costă aproximativ 250 de lei. Blenderele Philips de blat sunt ceva mai scumpe – pregătește-te să cheltui chiar și peste 1.000 de lei. Steamer-blenderul este un produs atractiv care oferă multe opțiuni. Prețul său începe de la 1.000 lei, iar în funcție de model unele costă chiar și mai mult.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate