VIDEO: Polițiștii nemțeni cu radarul, pentru unii mumă pentru alții ciumă

5

De multe ori întâlnim mașini de poliție care merg la vânătoare cu radarul. Ei zic că nu fac vânătoare și nici japcă, ci fac prevenție pentru că viteza ucide, accidente etc.

Problema este când ajungi în spatele unei mașini de radar și vezi cum trece pe lângă căruțe fără sa le întrebe ce caută pe drum, trece pe lângă bicicliști care merg pe trei cărări, ignoră pietonii care trec strada aiurea și în general nu văd absolut nimic în afara de șoferii care calcă pedala. Pentru șoferi ciumă, pentru restul mumă.

O astfel de situație s-a petrecut recent când băieții de la circulație au ieșit la braconat șoferi la patru benzi în zona Dumbrava Roșie. Fix prin fața lor a trecut un tembel cele patru benzi ale șoselei, în fugă. Ce au făcut polițiștii? Nimic. Ei erau la vânătoare de șoferi, pietonii care trec în fugă patru benzi nu sunt un pericol.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Xxx spune

  Când suntem la vânătoare de șoferi, sa ne legam de un cornut,care trecea și el prin fata pustii?

 2. GABRIEL spune

  Daca o parte din Cetățenii acestei țări ar vedea. un pic mai mult ,decât până în vârful. nasului , ar fi fost. de acord cu acea prevedere in care se spunea că Ei cei de la SPR trebuie. sa facă. aceste. Vânători. Din. Autospeciale cu insemne ( Colantate) Nu ca acum ,din mașini fara. nici un însemn , Doar. Că au plăcuțele cu MAI 08..și. astea după ce inițial au avut NR normale , NT. SNX , că ar trebui. Presemnalizat prin Indicator ,, locul unde supraveghează și Faptul că. Nu pot sta la O distanță mai mare de 10 M de autospeciala. când sunt cu acele pistoale radar . Ba in plus de atât , Observăm ca de un Timp încoace , printre Ei a apărut o modă : sa și lase barba , plete , la Echipament jumătate e de civil ,Nu că Nu ar fi și Ei civili , ( Am Eu ceva cu Ei , ? a ți. văzut aseară. La Rareș in Direct din. Piața. Pe ăla de era ,,. Jandarm,, civil. cu barba și ăla evident , ( in actul de identitate , trebuie. stipulat ,sa apară chestia asta) Îmbrăcat de pe OLX ,la întrebat R că ar vrea și El o uniformă de aceea ) CE Garanție. avem NOI că Cetățeni ,că cel. de. Vine , i mi pretinde niste Acte E și Cine se pretinde , In condițiile. in care se vede câți FALSI sunt in Ziua de Azi SI in Care. In Randul Lor a POLICEMAN au fost 10 ori mai multi Ani ,Colegi Violatori , Far de PERMIS in BUCUREȘTI , deschidea și coloana Ptr WERNER Iohannis și altele , asta. ca. paranteza și REALITATATE . De curiozitate prin fața la Fosta Avicola ,pe când o supraveghere. RADAR .

 3. Celentano spune

  Ha ha ha !!! Și ce trebuiau sa facă ? Sa-l sancționeze ca nu a mers 1 km pana la trecerea de pietoni?

  1. Nanu spune

   Ha,ha,ha prostia ta se vede si de pe luna , intradevar mergi un km si treci pe marcaj ,ce ai face daca conducatorii auto ar fi sanctionati ,dosare facute numai ptr accidentarea pietonilor pe marcajul ptr pietoni, in rest sa fie considerat vinovat ,cel care calca legea si traverseaza prin loc nepermis !

   1. Celentano spune

    ,,Intradevar” Nanu, tu te duceai la trecerea de pietoni!!! Ca sa iei o linie de pe trecere și sa o faci cratima.Ha ha ha!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate