Primarul Vali Puică de la Borlești s-a apucat de construit podul Borlești – Poiana Mărului

3

Primarul Vali Puică s-a zbătut și cu sprijinul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, a mai obținut o finanțare guvernamentală de aproape 5 milioane de lei pentru un pod pe care oamenii din Borlești îl așteaptă de 30 de ani, folosind doar o punte care stătea să pice.

Finanțarea nu este obținută anul acesta, ci la începutul anului 2018, dar primarul Vali Puică, vrând să evite comentariile răutăcioase a decis să nu mai vorbească prea multe despre ce proiecte are decât atunci când ele sunt deja în lucru sau finalizate.

Așadar, zilele trecute primarul Vali Puică era băgat în noroiul șantierului podului Borlești – Poiana Mărului pentru care a făcut proiect și a obținut o finanțarea guvernamentală de 4.763.000 lei.

Amintim că în ultimii ani cu Puică primar, primăria Borlești a reușit să tragă apă, să reabiliteze școlile, să pună asfalt, să repare o parte din drumuri și de departe marele record este construirea unei grădinițe cu două nivele în aproximativ jumătate de an și multe alte proiecte. Mai concret, în ultimii 2 ani comuna Borlești a luat proiecte și s-a dezvoltat mai mult decât în restul perioadei de la Revoluție și până acum 2 ani.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Ilie spune

    Felicitari

  2. Irimia Radu spune

    Drumul Balanu Nechit cand se reabiliteaza? Si aici locuiesc cetateni ai comunei Borlesti, si ei contribuabili.

  3. Daniela Stanca asistent medical spune

    Bravo lor!! Iata ca se poate si in tara asta daca vrei….numai sa vrei sa ai vointa sa intraznesti sa nu te lasi influentat de oameni de nimic care cred ca sau inmultit in tara asta. Tot inainte dn. primar!!! Poate vor lua exemplu de la dvs. si primarita din Buc….unul din podurile pe care trec trenurile la mare este nereabilitat de 60 ani ..ma mir ca mai rezista …si nimeni nu face nimic.Inca odata SUCCES INCONTINUARE!!👍👍👍👍

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate