[VIDEO] Medic izbit cu capul de birou de un aparținător violent

3

Ceea ce am scris noi nu mai departe de începutul acestei luni, legat de comportamentul discutabil al cadrelor medicale dar ȘI de atitudinea abuzivă pe care o au unii pacienți certați total cu regulile de bun-simț(click aici), se confirmă.

Și nu, nu este vorba despre un spital de stat unde se practică atențiile, ci de o clinică privată în cadrul căreia tarifele sunt aceleași pentru toată lumea. Fiul medicului agresat povestește că incidentul s-a produs după ce un bărbat recalcitrant a solicitat o consultație pentru partenera sa fără o programare inițială. Deși medicul a acceptat, tonul violent și atitudinea bărbatului l-au determinat să iasă din cabinet.

La o clinică privată din Galaţi, unde tatăl meu (cel agresat) acordă consultaţii, individul agresor s-a prezentat cu partenera lui şi a cerut un consult peste programările din acea zi. Şi individul, şi partenera lui au avut un comportament recalcitrant şi revendicativ încă de când au intrat în cabinet. Tatăl meu, având şi acordul partenerei individului, i-a permis acestuia să rămână în cabinet în timpul consultului. Individul însă, pe tot parcursul consultului, a vorbit în continuu, mai mult sau mai puţin agresiv, motiv pentru care tatăl meu i-a cerut să iasă, totuşi, din cabinet, ca să-şi poată finaliza consultul în condiţii de linişte. Individul a refuzat, iar atunci tatăl meu i-a spus că nu-i mai rămâne decât să cheme poliţia pentru a-l convinge să părăsească cabinetul. Nu s-a făcut înţeles, şi atunci tatăl meu a ieşit din cabinet şi i-a solicitat recepţionerei să cheme poliţia. Ce s-a întâmplat mai departe, se vede în imagini…”, a scris pe Facebook fiul victimei.

În imaginile suprinse de camerele video se vede cum agresorul îl împinge violent pe medicul în discuție, acesta lovind-se cu capul de biroul din spatele lui.

Am spus-o în articolele trectute și repetăm: e absurd să generalizăm. Nu TOȚI medicii au o conduită discutabilă, deși în lumina evenimentelor recent petrecute aceasta pare să fie atitudinea generală. Sunt și oameni care o „încasează” pe nedrept, care sunt umiliți și înjosiți pentru că nu nu se supun cerințelor absolut absurde ale unor pacienți convinși că au doar drepturi.

Sursa: Mediafax

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Aparator spune

    Ce amendă? Nimic nu justifica HULIGANISMUL, VIOLENȚA, PROASTA CRESTERE, LIPSA DE CULTURA. Sunt savarsite mai multe infractiuni aici, amenințare, lovire si alte violențe, ultraj (fiind vorba de un cadru medical aflat în exercițiul funcțiunii) şi mă opresc. Se poate scoate probabil si un certificat medico-legal în urma impactului cu mobilierul (birou) din imagine. Iar Poliția aplica doar o amenda. Caracterul extrem de violent al individului nu lasa loc de dubii in privinťa masurii ce ar trebui dispuse. Desigur procedura este alta, dar….

  2. Celentano spune

    Un mare bou de om!!!Un mârlan analfabet care, după creierul lui de pui de găina, își face el singur dreptate.

  3. Emy spune

    Galați ,tot moldoveni că și Noi da un pic mai Aprigi , Tot la Ei parcă a Intrat unul cu mașina în UPU .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate