VIDEO în premieră: Cum pleacă pădurile din Neamț

3

Multă lume se întreabă cum pleacă pădurile Neamțului, deoarece nu vedem foarte multe camioane cu cherestea ieșind din județ și nici celebrele trenuri pline cu lemn nu mai sunt văzute prin județ.

Acum vremurile s-au schimbat. Buștenii sunt transformați în cherestea aici în Neamț, cheresteaua este frumos ambalată și băgată în containere acoperite care pleacă cu trenul. Containerele sunt sigilate și vămuite din Neamț așa că la Constanța doar sunt transferate din tren în vapor și gata.

După îndelungi cercetări jurnalistice am reușit să identificăm mecanismul și azi vă putem și prezenta un astfel de tren cu care pădurile Neamțului transformate în cherestea iau calea exportului după ce sunt vămuite și sigilate în Neamț.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. gmbplay spune

  Coane iosub , dupa umila ta parere , scindura trebuie sa ramina acasa frumos stivuita cel putin pina cind putrezeste ? Apoi , este pentru prima data cind se intimpla asa ceva ?

 2. Marian spune

  Orb/an vede invers. Oricum, la cât de fraieri suntem noi românii, și dacă ar fi vorba de cherestea de import, sunt sigur că ea provine din lemnul cărat în afară.
  În ceea ce privește liniște pe care vrea s-o sugereze premierul, chelirea munților și prăduirea pădurilor se vede și se poate urmări și aprecia la adevărata lor dimensiune cu ajutorul Google Earth.

 3. Gugu spune

  E cherestea adusă din Germania, Austria, știrea este falsă. Asta este o ironie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate