[VIDEO] În căutarea adevărului despre tragedia din ATI Piatra-Neamț – Un reportaj semnat „România, te iubesc!”

1
Foto: captură video

În această seară, 4 aprilie, la PRO TV, începând cu ora 18.00, a fost difuzat un reportaj realizat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, „locul uneia dintre cele mai mari tragedii din sistemul sanitar românesc”transmit realizatorii.

Emisiunea este construită în jurul conceptului „Experimentul Piatra-Neamț” și inițiativa reportajului vine ca urmare a incendiului petrecut în noiembrie 2020, când toți pacienții dintr-un salon ATI și-au pierdut viața. Ancheta este în continuare umbrită de multe necunoscute și nici până astăzi nu știm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Vă invităm să urmăriți materialul video de mai jos:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Autorii reportajului nu au mers pana la capat cu investigatia!De exemplu, nu s-au dus la seful DSP, dl. Firastau (de la Roman) sa il intrebe daca este legal (sau u) ca angajatul DSP Dr. Herghelegiu sa acorde in privat „consultanta” spitalului pe care trebuie sa il controleze!Nici pe dl. prefect Lazar (de la Roman) nu l-au intrebat ce cauta dl. Herghelegiu alaturi de el la conferintele de presa!De asemenea, nu s-a precizat cine este responsabil, in Spitalul Judetean, cu problemele legate de PSI, ISU, cu receptiile la lucrari, etc.Nu cred ca electricianul intervievat era responsabilul, si nici managerul ori Consiliul de administratie.Cu siguranta, este o persoana cu nume si prenume, dar nimeni nu o nominalizeaza?!Oare, de ce?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate