VIDEO: Cum sunteți manipulați în privința legii care scoate infractorii din pușcării

5

Vi se spune de câteva zile cum actualul guvern a dat o lege prin care ies din pușcării infractori periculoși care vă dau în cap.

Legea a fost propusă și susținută de guvernul Cioloș și mai mult de atât a fost votată și susținută la modul cel mai asumat, de toți senatorii USR și PNL.  

Senatul a adoptat această lege cu 117 voturi DA, nicio abținere și doar un vot contra.
(nr. voturi: DA= 117 NU=1 AB=0) cu titlul: „Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal” – tot parcursul legii și toate actele oficiale (clic aici)

Modificarea principală suferita de la Senat la camera Deputaților a fost că la Senat s-au propus 3 zile reducere la fiecare luna și la camera 6 zile. 
Ambele forme se pot citi mai sus la parcursul legislativ. 

Cel mai simplu este să vezi cu ochii tăi acest video, ca să înțelegi singur(ă) la ce nivel a ajuns manipularea și în ce hal încearcă unii să te prostească pe față… doar ca tu să fii revoltat pe actuala guvernare și băieții deștepți să ajungă din nou la butoane.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Dan spune

  Manipulare odioasa apoi scriind „aveti trimitere catre toate actele” stiind ca nimeni nu le va citi.

  Am luat o pauza si am citit documentele si astea sunt doar diferentele de le-am gasit eu muritor de rand (nu ziarist, nu jurist).

  1. Propus: 30 de zile executate duc la 3 zile scutire pedeapsa.
  Final: 30 de zile duc la 6 zile scutire
  CONCLUZIE: PSD a dublat scutirea.

  2. Propus: cazare in spatiu mai mic de 3m
  Final: cazare in spatiu mai mic de 4m
  CONCLUZIE: PSD a mai marit cu inca 25%

  Si alte modificari mai fine mai pe larg aici:
  https://adevarul.ro/news/politica/cinism-psd-sustine-legea-recursului-compensatoriu-crima-medias-efectele-erau-aceleasi-stat-an-plus-inchisoare-1_5c3c8291df52022f759ad7f0/index.html

 2. un cetatean spune

  Ziarpiatraneamt si-a gasit sponsor, in sfarsit :)) . Cat despre articolele cu „manipularea”, parca ma uit la Antena3. Oricum bate un vant puternic din Vest, prea putin mai conteaza, e o chestiune de timp pana la abolirea influentelor rasaritene. P.S. M-a platit Soros sa fac propaganda pentru N.W.O.

  ADMIN: Dacă era cu sponsor nu era aprobat comentariul tau 🙂 Dar fiind doar un comentariu negativ dar fară injurii ….

 3. Luca spune

  Care lege, mai exact, a fost propusa de guvernul Ciolos?
  Ca tot dupa acte…Proiectul asta de lege (care ulterior a devenit Legea 169/2017) a fost initiat in ianuarie 2017, inregistrat la Senat de catre Secretarul General al GUVERNULUI Grindeanu, la nici o luna dupa ce a fost pus in functie (un baiat Busuioc Mihai, apropiat al lui Liviu Dragnea de pe vremea cand era la ministerul Dezvoltarii).

  Si a fost inaintat spre dezbatere „in regim de urgenta” – deci graba mare, inca o data, dupa acte!

 4. Ghiță spune

  Cum adică aveți trimitere catre toate actele? Pai care și cum sunt rolurile aici? Jurnaliștii sunt cititorii, sau voi care publicați articole manipulatoare vorbind tocmai despre manipulare. Ar trebui sa va fie rușine. Proiectul de lege a fost adoptat de guvernul grindeanu, stenograma tocmai a fost publicata. Cum naiba puteți scrie asemenea baliverne?

 5. Dan spune

  Ar fi frumos si corect sa publicati si votul final pe lege din Camera Deputatilor (stiti ca exista modificari esentiale intre forma votata in Senat si cea finala nu?).

  ADMIN: Aveti trimitere catre toate actele….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate