APEL UMANITAR: Adelina vrea să trăiască! Are nevoie de tratament pentru leucemie

0

Juncu Adelina Ioana, o fetiță de 10 ani din Piatra-Neamț a primit o veste cruntă de sărbători. (click aici) Suferă de LEUCEMIE. Copila se luptă cu transfuziile, face chimioterapie și speră să ajunga în Italia pentru a încerca să învingă această boală cruntă. Pentru tratament are nevoie de cel puțin 40.000 euro.
În prezent, fetița este internată la spitalul clinic de urgență pentru copii „Sfânta Maria” din Iași, secția oncologie și este în stare gravă.
Adelina are nevoie URGENTĂ DE TRANSFUZII DE SÂNGE (gr. A2 pozitiv).

S-a realizat o strângere de fonduri online pentru ea (click aici pentru a dona)

„Adelina lupta in continuare! Nu exista inca certitudini, exista doar sperante si credinta. La 10 ani, fetita si parintii ei isi doresc doar sa mai poata zambi unii altora si noua tuturor!
E greu dar nu e imposibil. Analizele sunt ceva mai bune, numarul trombocitelor a crescut, iar oamenii aceia in care eu cred au donat.
Nu va opriti, oameni frumosi! Mai ales cei din Iasi si de peste tot, pentru ca peste tot exista un sufletel care are nevoie de sprijin.
Categoric mai e nevoie de SANGE, situatia se schimba de la o zi la alta. Categoric mai e nevoie de BANI, de incurajari, de rugaciuni, de solidarietate si de vorbe ori de gesturi frumoase care sa dea viata unui copil si noua tuturor bucuria imensa ca putem ajuta!
Peste vreo saptamana se preconizeaza ca fetita va fi transportabila. Unora o saptamana li se pare mult, altora putin; la fel cum pentru unii cativa lei par extrem de putini, iar pentru Adelina inseamna nu mult, ci totul: SANSA EI LA VIATA!”, 
se arată în apelul online.

Un cont pe numele Adelinei s-a deschis și la Asociația Umanitară Codrin:

ASOCIATIA UMANITARA CODRIN , CUI 15314206, CONT UMANITAR: JUNCU ADELINA IOANA RO06BTRLRONCRT00U022330E

„Am cerut sprijinul Teatrului Tineretului pentru strângerea de fonduri destinate cazurilor pe care le gestionează Asociația Umanitară CODRIN și am hotărât de comun acord cedarea unui spectacol în ziua de miercuri, 23 ianuarie, ora 19. Deoarece cazul Adelinei, fetița de 10 ani din Piatra Neamț diagnosticată pe 24 decembrie anul trecut cu leucemie, constituie în acest moment principala noastră urgență, am decis ca toate donațiile spectatorilor să meargă în contul alocat sprijinirii acestui caz. Donațiile încep de la 24 de lei, sumă care reprezintă contravaloarea unui bilet la Sala Mare TT. Sunteți invitați să vizionați spectacolul câștigător la Excelsior TEEN-FEST 2018 “Mamă, mi-am pierdut mâna!” de Maria Kontorovich, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, un spectacol plin de energie și de sensibilitate despre neliniștile adolesenței. Spectacolul este recomandat celor peste 16 ani. Va asteptăm la teatru ca să o ajutăm pe Adelina!”, a declarat Monica Sofron de la Asociația Umanitară Codrin.

Donații se mai pot face în urnele special amplasate pe linia caselor în magazinul Carrefour Piatra-Neamț sau în conturile: RO27INGB0000999908746139(EUR) si RO37INGB0000999905786974(RON), Juncu Iulian Nicolae.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate