Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
 • :
 • :

VIDEO: Cu 3 copii într-o locuință improvizată la Piatra-Neamț

UPDATE:

Trecem pe lângă ei zilnic, doar că sunt la câteva zeci de metri în spatele bălăriilor de lângă podul de la Căprioara și nu-i vedem. Cei plătiți cu salarii frumoase ca să se ocupe de asistența socială sunt și ei ocupați, bieții de ei, cu alte lucruri și uite așa nimeni nu știe ce se întâmplă lângă noi.

O familie, cu trei copii minori care au abandonat școala, trăiește, fără curent sau alte utilități, într-o locuință improvizată de câțiva metri pătrați în condiții greu de descris. Au locuit în Văleni la containere, dar au fost nevoiți să plece de acolo, ca și alții, de răul rromilor care îi agresau și le furau bunurile.

Copiii au doar hainele de pe ei, mâncarea este ocazională, iar părinții adună bani din cerșit sau din reciclabile. O dramă a unor părinți depășiți de situație și a unor copii al căror viitor are șanse reale să fie unul infracțional.

Știm că cei care ar trebui să se ocupe de astfel de cazuri sunt doar niște funcționari ajunși în instituții pe alte criterii decât cele de competență, dar totuși măcar niște haine pentru copiii aceia ar putea să le ducă pentru că au de unde.

Presupunem că adulții din această familie au vina lor pentru situația în care sunt, dar invităm orice politician, ales local sau îi invităm pe cei care se ocupă de asistența socială să locuiască o zi cu acești oameni în acele condiții. Totuși copiii nu au nicio vină…

Dacă cineva poate să ajute această familie cu orice, poate contacta pe cei de la asistența socială de la primărie sau ne pot contacta pe adresa de email a redacției, info@ziarpiatraneamt.ro, sau la tel 0765.234891. Nu recomandăm să vă deplasați în acel perimetru decât dacă aveți experiența necesară pentru a intra în zone cu mulți câini.
5 comentarii la “VIDEO: Cu 3 copii într-o locuință improvizată la Piatra-Neamț

 1. Dan

  Trebuie să intervină de urgență Protecția Socială și Primăria de pe raza căreia se află această familie, de asemenea și Poliția locală.

  Raspunde
  1. Florin

   Normal, doamnele de la protecția socială, își duc copiii la școală, pe banii statului, îi cocolosesc, amenința profesori, când progeniturile lor nu au notele mărite,ce treabă au cu treaba care trebuie să o facă

   Raspunde
 2. Popa

  In luna august venim acasa ,cum putem gasi aceasta familie,au un nr de telefon?ioan popa,tg neamt

  ADMIN: 0765234891 sa va spunem unde sunt si ce e cu ei

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *