Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Familia cu 3 copii care statea pe străzi are acum un acoperiș

Printr-o mobilizare exemplară, Direcția de Asistență Socială, împreună cu Primăria Piatra-Neamț, a rezolvat cazul familiei cu trei copii ce trăia într-o locuință improvizată în Piatra-Neamț. (click aici pentru articol)

Familia a fost preluată și dusă la Centrul Social Împreună unde i s-a pus la dispoziție o cameră și toate cele necesare ca prim sprijin.

Mai multe persoane și un ONG s-au implicat deja în sprijinirea familiei, dar despre asta vom discuta separat.

Acum ținem să menționăm că suntem foarte plăcut surprinși de rapiditatea cu care cei de la asistența socială au rezolvat problema. Doar cine nu știe cum se rezolva astfel de situații nu înțelege că relocarea unei familii în câteva ore este o adevărată performanță pentru oricine face asistență socială.

Bravo, DAS Piatra-Neamț!

Vom reveni cu detalii despre acest caz. Pentru moment nu încercați să îi mai căutați în locația din zona pod Căprioara. Familia se află acum în siguranță.
2 comentarii la “Familia cu 3 copii care statea pe străzi are acum un acoperiș

  1. Adina

    Unde punem să ii gasit acum?
    ADMIN: Centrul Social Impreuna Piatra Neamt, strada Gavril Galinescu, nr. 46. Contact ONG – Carmen Suciu – telefon 0770 405 849.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *