Familia cu 3 copii care statea pe străzi are acum un acoperiș

2

Printr-o mobilizare exemplară, Direcția de Asistență Socială, împreună cu Primăria Piatra-Neamț, a rezolvat cazul familiei cu trei copii ce trăia într-o locuință improvizată în Piatra-Neamț. (click aici pentru articol)

Familia a fost preluată și dusă la Centrul Social Împreună unde i s-a pus la dispoziție o cameră și toate cele necesare ca prim sprijin.

Mai multe persoane și un ONG s-au implicat deja în sprijinirea familiei, dar despre asta vom discuta separat.

Acum ținem să menționăm că suntem foarte plăcut surprinși de rapiditatea cu care cei de la asistența socială au rezolvat problema. Doar cine nu știe cum se rezolva astfel de situații nu înțelege că relocarea unei familii în câteva ore este o adevărată performanță pentru oricine face asistență socială.

Bravo, DAS Piatra-Neamț!

Vom reveni cu detalii despre acest caz. Pentru moment nu încercați să îi mai căutați în locația din zona pod Căprioara. Familia se află acum în siguranță.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Cornelia spune

    Felicitări, din tot sufletul pt mobilizarea extrem de rapid!!

  2. Adina spune

    Unde punem să ii gasit acum?
    ADMIN: Centrul Social Impreuna Piatra Neamt, strada Gavril Galinescu, nr. 46. Contact ONG – Carmen Suciu – telefon 0770 405 849.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate