(VIDEO) Cosmin Ghercă, din Roman, pe scena SuperStar. Cu recomandările juriului, merge mai departe în competiție

0

Cosmin Ghercă are 22 de ani, este din Roman, județul Neamț, și are planuri mari pentru viitor. Visează la o carieră în industria muzicală pentru care spune că s-a pregătit foarte mult.

Cosmin Gherca a urcat, plin de emoție pe scena concursului, însă a demonstrat că are toate calitățile necesare pentru a trece în etapa următoare. Melodia pe care a interpretat-o tânărul se numește All of me și aparține lui John Legend. Juriul i-a oferit 3 de DA și va continua în competiție, cu recomandările primite.

Cosmin provine dintr-o familie profund religioasă, tatăl lui obișnuind să participe la pelerinaje în Bosnia. La rândul său, Cosmin este un om credincios și pune preț pe valorile religioase: „Am văzut oameni vindecați, iar asta m-a făcut să cred în Dumnezeu”, susține tânărul. 

Deși a dorit să urmeze cursurile unui seminar, a ales, totuși, calea muzicii. Această competiție îi poate oferi o platformă de lansare în industria muzicală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate