VIDEO: Comercianții din piața centrală, astăzi: „Primarul NU a vorbit cu nimeni! A venit, a vorbit la telefon și a pus restricție pe ușă!”

3

Astăzi, 9 noiembrie, la prima oră, comercianții din piața centrală s-au plâns despre condițiile în care sunt nevoiți să își desfășoare activitatea. „E bătaie de joc”, spun ei, nemulțumiți de faptul că vor fi nevoiți să își vândă marfa în frig și motivând că de fapt, primarul Andrei Carabelea NU a stat de vorbă cu nimeni: „A venit, a vorbit la telefon, a pus restricție pe ușă! Să vină să ne arate cu cine a vorbit”!

Oamenii se arată foarte dezamăgiți de faptul că nu s-au găsit soluții umane și pentru ei, în condițiile în care supermarketurile nu par să fie afectate de restricțiile impuse în contextul epidemiologic actual. Explicațiile, în video de mai jos:

Citește și:

3 Comentarii
 1. Cetatean spune

  Uitați atitudine: comercianți fără mască!
  Înțeleg sincer durerea și apreciez produsele locale, sunt un mare fan! Dar, la cum va comportați față de nenorocitul de virus, poate ar trebui sa va gândiți de 1000 de ori!

 2. Cristian spune

  De ce l-ati ales fratilor? Ati ales PNL-ul crezand ca o sa curga lapte si miere. Acum suportati consecintele unor incompetenti!

 3. Dana spune

  Buna ziua!
  In acest moment este de inteles supararea comerciantilor din piată
  DAR, cand zilele trecute am atras atentia vanzatorilor dinpiatasa poarte masca corect, am fost injurat.
  Poate ca ar trebui sa filmati si cand vand fara mască sau cand vand si nu dau bon fiscal
  Darcred ca nu doar injurat ati fi …ci poate mai rau…
  ASA CĂ poate nu ar fi rea nici vreo 14 zile afara…
  Cand vor intra in interior poate vor purta masca
  La noi cu vorba buna e mai greu…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate