FOTO: Accident MORTAL în Neamț – Un bărbat încarcerat a fost declarat decedat

0

În această dimineață informam despre producerea unui accident grav pe E85 în comuna Gherăiești, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. Iată ceea ce au transmis reprezentanții ISU NEAMȚ:

Ca urmare a unui apel la 112, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe E 85 în localitatea Tețcani, comuna Gherăești. Accidentul rutier s-a produs între două autoutilitare. In urma accidentului au rezultat două victime. Până la ajungerea forțelor de intervenție victimele au fost scoase din autovehicule de către participanții la trafic.

Un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost găsit în stop cardio respirator. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. A doua victimă este un bărbat de aproximativ 45 de ani, conștient cu multiple traumatisme. Aceasta a fost preluat și transportat la CPU Roman. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornele de la cele două autovehicule și vor sabla căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Condoleanțe familiei!

Citește și:

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate