VIDEO: Chiar nu se găsește o soluție pentru acest om periculos?

2

A spart geamuri, a făcut scandal, a speriat oameni și copii, a sărit în fața mașinilor și câte alte nebunii a făcut acest om, evident bolnav mintal, doar că nimeni nu găsește o soluție pentru el.

Azi era din nou în rol de pericol social pe mijlocul șoselei în zona regimentului. Ziua ca ziua, dar să îl vedeți noaptea când apare de nicăieri în fața mașinii…

Despre același subiect.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Dumi J. spune

  Fără nicio glumă, azi a fost luat pe capotă în zona Profi/Dioda Pietricica, s-a ales cu capul spart, după ce a sărit gardul și a încercat să traverseze neregulamentar, mașina era pe banda 1 sensul către spital.

 2. Andras Varga spune

  Periodic apare cate unul in târgul asta care ne reamintește de armata de bugetari frecatori de mentă plătită regește din banii noștri care privește anchilozată personajele astea .
  Ba karatistul din Precista care lovea cucoanele pe strada, ba bărbosul din Bacău cu aceleași calități, din fericite reglat la avans de niște juni hotărâți, acum arătarea asta .
  Ni se va spune iar cert ca nu au ce face, voucherele si sporurile de ecran și crăpelniță vor intra in buzunare si pe carduri, iar toată lumea va fi fericita .
  Piatra Neamț, noapte buna !
  Când Țuțea spunea, eram nemulțumiți, acum ce mai comentam?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate