Mai stă puțin internat la psihiatrie, mai iese și face ceva

1

Unul dintre cei cu probleme psihice care umblă prin oraș și este un pericol public este individul din imagine. E bine să vă feriți de el, deoarece are explozii de furie și devine foarte periculos.

În decursul timpului am tot scris despre el, ba chiar am publicat o filmare în care individul a spart cu un bolovan geamurile de la sediul unui partid din Piatra-Neamț.

De fiecare dată este dus de poliție la spital, internat la psihiatrie și cineva de acolo consideră că nu mai este pericol public și îi dă drumul pe stradă din nou.

Situația este oarecum aberantă. Poliția constată că un om este pericol public de mai multe ori, dar alte instituții nu își fac treaba până la capăt în sensul în care să îl ducă pe om undeva unde să primească îngrijiri specifice pe durată nedeterminată.

Poate ar fi cazul ca poliția să se autosesizeze și să întocmească un dosar penal și să cerceteze toate persoanele care se fac vinovate de neinternarea pe perioadă nedeterminată a acestui om bolnav care din cauza problemelor pe care le are este un real pericol public.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nelu spune

    Este. CERT un Lucru. SI ANUME. In Țărișoara. Asta. NOI cu Toții. AM ajuns. Niste Bolnavi , Unii de boli Incurabile ,Alții de Nepăsare , Domnule. NU se poate sa l tii nu s cat Timp internat. in Spital , Costa ,etc , DAR. sa i. Aduni pe Toți din Județ. Țară la un loc. , Intr o locație. ,Sunt atatea Abandonate , început și neterminate Și Acolo. pusi. sa Facă. , Producă ceva , altele decât Pagube și Necesități. Fiziologice , De EX. Înainte. , Probabil și în Prezent erau niște unități. in care lucrau , făceau produse de artizanat , ambalaje niste. oameni cu Handicap . EI Bine și alde. asta și alții că El ( câți pot fi in Toată RO ) CARE. Sunt Dilii Doar când Vor Ei și când au Ocazia Prilejului sa o Demonstreze , Altfel fiind OK din toate privințele , două mâini , picioare etc Au NARAV , cum e la Cai și care se poate Rezolva DAR NU Se VREA ! DE CE ? Spuneți D vstra ori Sa de a alții niste Lămuriri .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate