Sediul PNL Piatra-Neamț a fost vandalizat cu pietre

4

Duminică, în jurul orei 14:00, un bolnavscripcariu-ioan-neamt psihic căuta pe bulevard sediul unui partid și tot întreba lumea unde este sediul partidului, fără să specifice care. Întrebat despre ce partid vorbește și ce treabă are acolo, omul a spus că vrea să-i spargă geamurile pentru că doarme pe străzi, dar nu a putut să indice numele partidului pe care îl căuta.

După ceva timp, individul a găsit sediul PNL și și-a pus planul în aplicare cu doi bolovani pe care-i avea pregătiți în acest scop. La ceva timp a revenit și a mai spart un geam, a fost prins și probabil în scurtă intelect-limitatvreme va fi din nou pe străzile municipiului Piatra-Neamt.

Personajul este cunoscut ca fiind un om cu grave probleme psihice, dar probabil autoritățile mai așteaptă până când nebunul îi va da cu bolovani în cap unui om. Se pare că dacă sparge geamuri din senin prin oraș nu e un pericol social destul de evident pentru a fi luat de pe drumuri.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. MILAN VUKOVIC spune

  Domnu ION ! Deci asta inseamna ca trebuie sa AVEM Grija cum si pe Unde umblam pe Strazi , Deoarece doctorii de la PSH Neamt , Grajduri Iasi , Obrejia Buc , in Ultima vreme Au Exagerat cu Externarile Ori Nu mai Stiu sa le dea de cap , la cetatenii de felu lui I S de mai sus .

 2. MARCEL spune

  CAT mai in Gluma cat mai in Serios , OMUl daca Nu a fost Primit in cadrul ORganizatiei , NU i sa eliberat Legitimatie de Membru de Partid , Un fular Galben ca tot a venit frigul , Sa gandit sa faca Uz de Forta ! Sa le atraga Atentia ! In rest daca il Studiati cu atentie si faceti exceptie de Ochiul care ii sta ca faru excamotabil , Aduce cu TALMACEAN Edmond , Cei de la PNL ca sa evite pe viitor ,un eventual Pocinog Sa l caute pe SCRIPCARU si sa l inscrie alaturi de Ei in PARTID , MACAR ca acesta e SINCER , cel putin asa se spune despre cei de tipu lui I Scripcariu .

 3. mihaela spune

  asta, mergea prin zona 1 mai, cu cartonul peste el

 4. ion spune

  numai nebuni in piatra neamt in ultimul timp care merg pe strazi inb buna voie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate