[VIDEO] Bătută și trasă de păr în Piatra-Neamț. Filmare cu a doua agresoare

1

În urma publicării filmării din articolul [VIDEO CU IMPACT] Fată bătută crunt de altă fată în fața blocului în Piatra-Neamț, am primit mai multe informații despre agresiune, precum și o nouă filmare, pe care o puteți vedea mai jos în care o a doua fată lovește victima și o trage de păr.

Evenimentul a avut loc joi, 30 iulie, în zona Dărmănești. Victima are 15 ani, iar agresoarele 12, respectiv 14 ani, potrivit surselor noastre. Toate persoanele implicate sunt minore și au o situație familială dificilă.

Am reușit să luăm legătura și cu victima care ne-a declarat că a fost sesizată poliția, iar în cursul zilei de vineri, 31 iulie, va obține un certificat medico-legal și va furniza poliției dovezile video cu agresiunea.

Victima are părinții plecați în afara țării, iar tutorele este bunicul său care locuiește în Piatra-Neamț. Agresoarele, minore, sunt considerate „spaima cartierului”, existând multe plângeri legate de comportamentul acestora, din ce ne-au declarat unele persoane. Victima a mai fost agresată în trecut, însă neavând dovezi, nu a reclamat nimic.

Apreciem faptul că victima, deși speriată și bătută, a ales calea legală și sperăm ca și DGASPC să se autosesizeze, deoarece situația este dramatică pentru toate cele 3 fete implicate. Indiferent de natura conflictului, agresiunea nu este o soluție.

Întrucât este o anchetă în desfășurare, nu putem oferi prea multe detalii, însă considerăm că publicarea imaginilor prezintă o realitate mai puțin văzută și acceptată de comunitate și ar trebui să dea de gândit părinților dar și celorlalte autorități care ar trebui să îndrume acești copii, nu să îi lase să crească în legea junglei.

Filmările au fost cenzurate pentru protejarea persoanelor minore implicate, iar sunetul a fost scos deoarece limbajul depășește orice limită de bun simț. De asemenea, nu putem să trecem cu vederea lipsa de implicare a oricăror martori în aplanarea conflictului, ca să nu mai spunem faptul că filmările au fost realizate cu scop de „laudă”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Codul Penal spune

    Politia și Poliția Locală ce fac,stau la umbra prin parcări?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate