Protecția Copilului Neamț s-a autosesizat în cazul fetei bătute de alte două minore

1

Ca urmare a apariției în spațiul public a filmului unei agresiuni între minori, DGASPC Neamț s-a autosesizat pentru a stabili împrejurările incidentului.

În colaborarea cu Poliția se va stabili identitatea și domiciliul participanților iar apoi, cu sprijinul serviciilor publice de asistență socială de domiciliu, va fi investigat și spațiul familial al minorilor.

În funcție de rezultatele verificărilor, specialiștii DGASPC Neamț vor acorda servicii specifice de suport emoțional și orice alte servicii se vor impune.”, a transmis DGASPC NEAMȚ.

Detalii mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihaela Olaru spune

    Cred că animalele astea de 12 si 14 ani nu sunt la prima ” corectie”. Cred că sunt niște drogate care nu ar trebui lăsate dezlegate pe strazi. La asemenea fete finute nu cred că merge consilierea. Involuntar îți vine să le zdrobesti in picioare, să le inchizi singure undeva să se bată intre ele când le vine cheful de o cafteala

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate