VIDEO: Așteptându-l pe Cioloș

5

Azi, Dacian Cioloș a venit la Piatra-Neamț să facă un fel de campanie, să strângă semnături sau ce o fi vrut el să facă.
Față de ora la care a zis să îl aștepte poporul în stradă în fața unui magazin din Piatra-Neamț, a întârziat vreo oră timp în care am stat de vorbă cu singurul simpatizant Cioloș care și-a manifestat dorința de a vorbi cu noi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Bogdan spune

  Am fost la acea zisa „campanie” si din cate am vazut cei de la presa nu au intrebat pe nimeni din zona de ce au venit si de ce stau acolo. Acest cetatean turmentat al societatii a venit efectiv in zona in care era presa si a inceput sa vorbeasca Este clar ca daca ai o camera de filmat si esti un asa zis „jurnalist” este imposibil sa nu te manance palma sa filmezi. Nu cred ca era singurul cetatean care a dorit sa vorbeasca cu presa, Dar felul in care prezentati acest lucru mi se pare mizerabil.
  PS: Din cate stiu un ziar care se respecta ar trebui sa contina intr-un articol si numele persoanei care l-a scris, ca sa nu mai zic de cel care a filmat..

  ADMIN: 0765234891 …ne sunati si venim sa facem un interviu sa spuneti in fata camerei tot ce trebuia spus acolo si nu am filmat noi

  1. Bogdan spune

   O data ce faceti reclama proasta unui om degeaba ne intalnim dupa x timp sa spalam blidele. Este o vorba intre romani: Si prost si cu gura mare !

 2. Daniel spune

  Nu mai dezinformați lumea. Ați tăiat din așa zisul interviu cu ,,singurul care a vrut sa stea de vorbă cu voi”. Plus de asta, dl Ciolos n a stat de vb cu voi? Un ziar de 2 lei…știri cancan mizerabile

  ADMIN: Ușor că vine și art cu Cioloș … Vă mulțumim pentru aprecierea cu 2 lei. Într-o țară unde majoritatea ziarelor costa 1 leu bucata … faptul că ne supra evaluați e de bine 🙂

  1. Andreea Diana Topliceanu spune

   ” sau ce o fi vrut el sa faca”
   Cata inteligenta in articolul asta si mai ales din toti acei oameni din strada…a-ti luat interviu acelui biet om , baut , de altfel! Ziar Piatra Neamt? Nu cred ca ma reprezinti!

   ADMIN: Avem acumulatorii la camera video încărcați așteptam să ne sunați să venim să vă luam un interviu pe tema Ciolos… USR ….puteti sa ne sunati oricand …0765234891

  2. Dragos Istidor spune

   Faci misto acum. Omul a zis clar ca e un ziar de 2 lei, o suma simbolica, adica e un ziar de nimic, numai articole proaste postati.Cum sa luati interviu unui om in stare de ebrietate?! Sunteti cu capu?Tratati-va!
   Erau atatia oameni care ar fi putut intervievati dar v-at oprit la unul vai de capul lui. Halal ziaristi pupincuristi.

   ADMIN: Domnule cu trei identități. Plecand de la prezumtia de vinovăție si rele intenții … ok …ziarul e varza…2 lei …jurnalistul praf…ok….pai de ce contribuiți la ratingul acestei publicații intrând, citind, comentand? E ca si cum ai spune că PSD-ul e nasol dar te duci și votezi PSD … Oare cine e mai praf… noi sau dumneavoastră care ne ajutați să creștem ca rating și ne citiți ba mai mult ca sigur ne creșteți și notorietatea povestind tuturor ce praf suntem noi …? Spuneți dumneavoastră daca e normal ce faceți ?:)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate