Ludovic Orban, președintele PNL, crede că nemțenii sunt proști?

3

Primul lucru pe care îl vom face după ce vom ajunge la guvernare va fi realizarea unui audit extern la fiecare dintre companiile care intră în portofoliul Fondului Suveran de Investiții și în funcție de acest audit vom trimite către parchet orice fel de infracțiune pe care o vom constata. Vor răspunde pentru fiecare furăciune pe care o pun la cale golanii care conduc astăzi România.” a spus Ludovic Orban, președintele PNL România.

Nu știu cât de proști îi crede Orban pe cei de la Neamț, dar până la a descoperi liberalii ce vor fura social democrații poate ar face bine să nu mai acopere ce s-a furat deja în Neamț.

Situația reală la Neamț în principalele orașe unde s-a furat în draci este următoarea:

 • Piatra-Neamț – Primărie PNL – nimeni dintre cei care au făcut jaf în primărie și în societățile primăriei nu a fost dat pe mâna justiției și nu s-a recuperat de la ”golani” niciun leu din ce au furat.
 • Roman – Primărie PNL – nimeni dintre cei care au făcut jaf în primărie și în societățile primăriei nu a fost dat pe mâna justiției și nu s-a recuperat de la ”golani” niciun leu din ce au furat.
 • Târgu Neamț – Primărie PSD – furăciunile făcute de fosta conducere a primăriei au fost date pe mâna justiției și organelor de cercetare penală. Numai de la fostul primar s-au recuperat deja câteva miliarde și procesele continuă.

E bine că vreți să îi puneți la plată pe cei care vor fura, dar cei care au furat deja de ce sunt protejați de PNL? Cum e, domnule Ludovic Orban? Vreți să ne spuneți că suntem proști sau nebuni cei care credem că s-a furat în draci la Piatra și Roman și că PNL protejează hoții din mandatele trecute? Sau la primăriile PNL nu e valabilă treaba asta cu auditul și tragerea la răspundere a ”golanilor” care au făcut furăciuni?

De la Orban nu avem nicio pretenție că e doar gura de el, la fel cum doar gura e și de consilierii locali PSD, ALDE și PMP de la Piatra și Roman care au zis și ei înainte de alegeri ce zice Orban acum, că vor face audit și vor trage la răspundere hoții, dar au uitat ce au promis.

Ce ne uimește este faptul că alți liberali din Neamț care știu exact ce jaf a fost în județul Neamț și că furăciunile sunt acoperite chiar de liberali amplifică mesajul ipocrit al lui Orban.

Ce-i oprește pe liberalii nemțeni să scoată de sub preș auditurile pe care le au deja și să tragă la răspundere hoții care au furat până acum?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Sergiu spune

  De ce nu ne explicati totusi de ce ar fi buna aceasta mega excrocherie, pusa la cale de partidul iubit, care saboteaza putinele companii de stat profitabile din romania?

  ADMIN: Dar unde am zis noi că e buna?

 2. Adri spune

  Asadar domnule Iosub, cu psd pana la moarte, bravo!

  ADMIN: Poate nu ați citit articolul … in art. ziceam clar ca si cei de la PSD au promis exact ca Orban…. dar dumneavoastră …Batman …Batman 🙂

 3. Privitor spune

  Ludovici sunt siguri de ignoranta nemtenilor, nu mai mult decat sub smenozeala cu stangerea semnaturilor pentru autostrada (parca autostrada ar fi construita pe semnaturi si nu pe invartelile guvernantilor) isi ascund cu tupeu tabelele de semnaturi pentru europarlamentare si prezidentialele din aceast an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate