Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Magazinele Dolinex răspund la provocarea de 15 minute pentru autostradă

Magazinele Dolinex răspund la provocarea de a se alătura inițiativei omului de afaceri din Suceava, care dorește să tragă un semnal de alarmă asupra lipsei de autostrăzi din zona Moldovei.

Dorin Căpitanu, director general al lanțului de magazine Dolinex, a decis ca în data de 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute, să suspende activitatea tuturor magazinelor Dolinex.

Având în vedere faptul că la ora actuală volumul vânzărilor în mediul online este într-o continuă creștere, lipsa infrastructurii rutiere ne afectează în mod grav atât pe noi, cât și pe toți clienții noștri. Dacă România ar avea autostrăzi, livrarea coletelor s-ar putea face într-un timp mult mai scurt decât este posibil în prezent! Dacă România ar avea autostrăzi, nu am mai pierde ani din viață stând la volan! Dar, cel mai important, dacă România ar avea autostrăzi, nu am pierde, anual, mii de vieți omenești în accidente rutiere!

Drept urmare, din spirit civic și sub formă de protest, în perioada următoare toate produsele comercializate pe site-ul www.dolinex.ro vor veni însoțite de o bandă autocolantă pe care va fi inscripționat mesajul: ROMANIA VREA AUTOSTRĂZI!

Totodată, având în vedere faptul că în perioada 18 – 21 aprilie vom organiza EXPO DOLINEX în parcarea mall-ului Shopping City din Piatra Neamț, o zonă intens traficată de numeroase persoane, ne gândim și la alte modalități de a extinde și promova în plan local această campanie civică. În condițiile în care noi, oamenii de afaceri din România suntem întotdeuna ocupați să căutăm soluții de a rămâne competitivi și de a ne reinventa permanent pentru a prospera și a ne dezvolta, este foarte greu să nu fii revoltat de completa nepăsare a altora. Dacă liderii noștri nu vor lua măsuri din propria inițiativă, rămâne în responsabilitatea noastră, a tuturor celor care încă mai credem în țara noastră, să tragem un semnal de alarmă! ȘI MOLDOVA VREA AUTOSTRĂZI! Și le vrea acum, nu peste 50 de ani!”,afirmă într-un comunicat de presă domnul Dorin Căpitanu, director general al lanțului de magazine Dolinex.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *